B-junnut sarjakärkeen

B-juniorit Ykkösen lohkon kärkeen toisella vierasvoitolla

SJK U17 voitti MP U17:n maalijuhlissa Mikkelissä, joissa nähtiin peräti seitsemän maalia. Silti voitto tuli niukimmalla mahdollisella erolla. SJK U17 meni ottelussa ensin kahden maalin johtoon, mutta MP tuli tasoihin. SJK meni uudelleen johtoon vielä ennen taukoa, mutta MP tasoitti tunnin pelin jälkeen. SJK U17 iski kuitenkin heti perään ja Alex Hietalan maali jäi lopulta voittomaaliksi. B-nuorten Ykkönen on siten alkanut kahdella voitolla ja molemmat pelit on pelattu toistaiseksi vieraissa. Syntymäpäivänsankari ja vastuuvalmentaja Toni Lehtinen antoi peliaikaa koko mukana olleelle ryhmälle, tekemällä kaikki seitsemän vaihtoa. Seuraava ottelu on lauantaina 11.5. klo 15:30 OmaSp Stadionilla ja silloin vastaan tulee OTP Oulusta.

MP U17 – SJK U17 3-4 (2-3)

0-1 6 min Tuukka Pahkala

0-2 20 min Teemu Ala-Ranta

1-2 21 min Topi Keskinen

2-2 37 min Santeri Karjalainen

2-3 39 min Severi Vuorela

3-3 62 min Topi Keskinen

3-4 66 min Alex Hietala

– Aloitettiin tosi hyvin. Oli semmoinen 10-15 minuuttia meiltä tosi hyvää peliä. Sitten en tiedä mitä tapahtui. Tuli pari loukkaantumista ekalle puoliajalle ja jouduimme tekemään pari vaihtoa. ja se vähän hajosi siinä. Jäi vähän semmoinen fiilis, että oltiinko tänään enemmän yksilölajin parissa kuin joukkuelajin? Kyllä me tauolla puhuimme siitä ja saimme toiselle puoliajalle sitä petrattua taas. Olimme taas vähän enemmän joukkue ja saatiin sitten tulos, sanoi SJK U17 vastuuvalmentaja Toni Lehtinen ottelun jälkeen.

– Kolme päästettyä maalia ei ole kyllä hyvä, eikä siihen voi olla tyytyväinen. Mutta toisaalta, neljä tehtyä maalia ja oltaisiin voitu tehdä vielä paljon lisääkin. Paikkoja oli. Vieraspisteet saatiin, joten tyytyväinen pitää olla, Lehtinen jatkoi.

– Kaksi vieraspeliä, pitkät matkat takana ja niistä kuusi pistettä, joten kyllähän se hyvä aloitus on, päätti Lehtinen.

Lehtinen itse vietti samalla voiton myötä omia synttäreitään.

– Kiitos paljon, sanoinkin tuossa jo, että ikämiessarjaan pääsee, nauroi Lehtinen vielä lopuksi onnitteluille.

SJK U17: Topi Säilynoja MV (62’ Antti Latva-Kivistö MV), Antti Takala, Mika Salonen (64’ Alex Hietala), Tuukka Pahkala, Joona Juntunen (77’ Pekka Penttilä), Niko Uutela (24’ Teemu Ala-Ranta), Mikael Anttila, Nico Rajala (77’ Petteri Haukilahti), Severi Vuorela (64’ Oskari Nyrhinen), Matias Hautajärvi (42’ Toni Ketola) ja Lauri Pelkkala