Kolmannessa kohdataan Korsholm

SJK-junioreiden loistavasti alkanut Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Nelonen jatkuu huomenna, torstaina, kun Seinäjoelle vieraaksi saapuu FC Korsholm.

Taannoin peräti Ykköstä ja Kakkostakin pelannut mustasaarelaisseura on tällä hetkellä sarjataulukossa seitsemäntenä kahden pelatun matsin jälkeen saalistettuaan yhden pisteen 3-3-kotitasapelillä Lapuan Ponnistusta vastaan. Toisessa matsissaan FC Korsholm hävisi kotonaan ABC/Strömsölle selvin 5-0-numeroin.

Taulukossa toisena oleva SJK-juniorit on puolestaan voittanut molemmat pelaamansa matsit. Edellä sarjataulukossa on vain VPS J ja sekin maalierolla.

SJK-juniorit otti avausmatsissaan 5-0-voiton viime kaudella Kolmosessa pelanneesta Lapuan Virkiästä ja heti perään 6-2-vierasvoiton FC Kuffenista Mustasaaren Botniahallin ulkotekonurmella.

Kausi on kotijoukkueen osalta startannut jopa odotuksia paremmin. Maaleja on tullut paljon ja molemmat matsit on otettu alusta saakka haltuun.

SJK-junioreiden maalit ovat jakautuneet mukavasti. Tommi Kukila on tähän mennessä viimeistellyt kahdessa ottelussa jo kolme kertaa. Kahden maalin viimeistelijöitä ovat Miika Asunmaa ja Sami Viljanen, joiden lisäksi kertaalleen ovat maalanneet Petri Huttu, Joonas Kuivalainen, Joni Rintatalo ja Erno Ruismäki.

Ennakkoasetelmissä kotijoukkue lienee tässäkin kamppailussa suosikki. Ainakin kaiken järjen mukaan. Valmennuskaksikko Asunmaa-Kuivalainen on tähän mennessä käyttänyt kahdessa ensimmäisessä matsissa yhteensä jo 18 pelaajaa. Edelleen vaihtoehtoja on paljon tarjolla ja mitä pidemmälle kausi etenee, sairastuvalta tulee mukaan vielä erittäin hyviä apuja.

Viime kaudellahan SJK-juniorit käytti Vitosessa peräti 57 eri pelaajaa. Maalinteossakin onnistui huikeat 31 pelimiestä. Tuskinpa aivan moisia numeroita tällä kaudella nähdään, mutta varmasti moni nuorikin pelaaja saa saumansa näyttää osaamistaan Nelosessa.

Ottelu pelataan torstai-iltana klo 19.30 Jouppilanvuoren tekonurmella. Tervetuloa!