B jyräsi KPV:n

TP-Seinäjoki – KPV 6-0 (4-0)02 min 1-0 Joonas Kuivalainen30 min 2-0 Akseli Metsä-Ketelä33 min 3-0 Veli-Pekka Pajula39 min 4-0 Akseli Metsä-Ketelä50 min 5-0 Veli-Pekka Pajula57 min 6-0 Jesse SarajärviTP-Seinäjoen B-juniorit kyykyttivät Kokkolan Pallo-Veikkoja ihan isän kädestä sunnuntaina Prunttimäen viheriöllä.Kotijoukkue sai peliin loistavan alun Joonas Kuivalaisen viimeisteltyä avausmaalin jo parin minuutin pelin jälkeen.Lopullisesti ketsuppipullo aukesi puolen tunnin pelin jälkeen ja kolmen osuman rypäs yhdeksässä minuutissa katkaisi vieraiden niskan kerta heitolla. Näin toinen puoliaika oli lähinnä muodollisuus.Valmentaja Tomasz Arceusz sai huoletta antaa peliaikaa laajalle ringilleen kotijoukkueen hassuteltua vauhdilla Ykkösen Lohko C:n kärkeen.Kotijoukkueen kuudennen osuman viimeistelleen Jesse Sarajärven debyytti B-junnujen sarjapeleissä meni jokseenkin nappiin nuorukaisen iskettyä samalla myös ensimmäisen maalinsa tässä ikäluokassa.Neljän ottelun jälkeen TP-Seinäjoki jatkaa ilman pistemenetyksiä sarjan kärjessä yhdessä FC Blackbirdin ja JJK:ta tylyin numeroin nuijineen GBK:n kanssa.Vaikka TP-Seinäjoki puhtaalla pelillä onkin, kannattaa huomioida, että tosipelit ovat vasta alkamassa. Neljä joukkuetta, jotka TP-Seinäjoki on sarjan aluksi kaatanut, kuuluvat kaikki sarjan tyvipäähän.Seuraavassa ottelussa kotikentällään vastaan asettuva VIFK on aloittanut syyskierroksen vaisusti, mutta on aivan varmaa, että joukkue tulee TP-Seinäjokea vastaan hampaat irvessä aiheuttaakseen vierailleen ensimmäisen tappion.TP-Seinäjoki: Tuomas Karjanlahti (49. Tuomas Tuomaala), Henri Huilla, Antti Viita C, Pekka Rousu (58. Roope Takala), Veli-Pekka Pajula (52. Eetu Takala), Joonas Kuivalainen (60. Joona Niemelä), Akseli Metsä-Ketelä, Teemu Nimell (60. Pekka Jaskari), Joona Lautamaja (41. Jesse Sarajärvi), Jaakko Vihanta (60. Matti Rajala), Aleksi Ahde