Metsä-Ketelän knalli ratkaisi

Virkiä – TP-Seinäjoki/2 2-3 (2-0)19 min 1 – 0 Niko Salo31 min 2 – 0 Niko Salo64 min 2 – 1 Aapo Metsä-Ketelä67 min 2 – 2 Aapo Metsä-Ketelä80 min 2 – 3 Aapo Metsä-Ketelä TP-Seinäjoen B-haaste joukkue otti voiton toisen puoliajan loppurutistuksella, jossa arkkitehtinä oli Aapo Metsä-Ketelä koko joukkueen avustuksella, Kotijoukkue sai otteluun hyvän alun, kun Niko Salo rankaisi TP:n virheistä ja vei Virkiän jo 2 – 0 johtoon. Muuten peli oli tasaista vääntöä, vaikka haastejoukkueesta puuttui puolustuksesta pari kaveria, joten Ade Takala joutui hieman ryhmitystä muuttamaan. Ensimmäisellä puoliajalla ei kuitenkaan saatu peliä siihen kuosiin, että olisi tulosta saatu aikaan. Hieman vaikutti myös Virkiän paras vire tasaantuneen, joten lisää takaiskujakaan ei onneksi koettu. Toisella puoliajalla haastejoukkue lähti hakemaan kavennusmaalia, jota jouduttiin odottamaan reilut 20 min, kunnes Aapo Metsä-Ketelä laukoi vaparista pallon maaliin. Sama mies oli asialla muutamaa minuuttia myöhemmin, kun saatuaan pallon lähti sitä viemään kulmaa kohti ja ahdistettunakin pääsi vetämään sieltä upeasti pallon aivan maalin takanurkkaan. Pistejako tuntui jo selvältä, mutta aivan viimeisellä minuutilla Aapo Metsä-Ketelä laukoi hattutempun ja ratkaisi ottelun TP:n hyväksi. Ade Takala oli erityisen mielissään siitä, että joukkueen usko ei loppunut 2 – 0 tappioasemassa, ja jaksettiin pelata loppuun asti. TP: Jarkko Orava, Aleksi Aho, Aapo Metsä-Ketelä, Nuutti Turtiainen, Anssi Rinta-Antila, Saku Pikkarainen, Joona Hautala, Tuomas Kallionpää, Aleksi Oijennus, Teemu Miilumäki, Taavi Ahopelto, Juha Loponen, Niklas Tuovinen, Lauri Hankanen, Lauri Hautamäki, Raitt Peltoja.