B murjoi vieraissa

SJK-junioreiden B-junnut hakivat Jyväskylästä maukkaan voiton I divisioonamatsistaan.-Tulos tottakai on loistava. Kontroillemme peliä oikeasstaan koko pelin. Ottelun alussa JJK pystyi luomaan muutaman vaarallisen maalintekopaikan, jotka puolustuksemme ja maalivahtimme kuitenkin selvitti mallikkaasti, kehui joukkueen vastuuvalmentaja Jyri Hietaharju omiaan.

-1-0 johtomaalimme jälkeen JJK sai muutaman vaarallisen erikoistilanteen. Tämän jälkeen peli oli selvästi meidän kontrollissa. Ensimmäisen jakson lopussa teimme muutamassa minuutissa kolme maalia ja tauolle siirryttiiin 4-0 johdossa, tyytyväinen Hietaharju jatkoi.

-Toinen jakso kontrolloitiin peliä ja palloa suvereenisti. Tästä pitää ottaa hyvät asiat mukaan ensi lauantain kotiotteluun Tervareita vastaan. Tuosta tulee varmasti kova peli.