C15:lle ensimmäinen tappio

Ensimmäisellä puoliajalla ottelu oli melko tasainen ja molempien joukkueiden maalivahdit olivat suht vähätöisiä, kun peliä pelattiin pääosin keskialueella.Muutamia tilanteita maalialueilla nähtiin, mutta ei kuitenkaan mitään ilotulista nähtävissä ollut.VIFK:n ottelun ainoaksi jäänyt maali syntyi SJK-j yj:n lyhyen pelinavauksen jälkeen. Ei päästy prässiä murtamaan, muutama syöttö puolustuslinjassa ja siitä harhasyöttö VIFK hyökkäälle, joka pelasi laiturin läpi ja pallo takakulmaan. Näitä joskus syntyy, kun yritetään alhaalta peliä avata. Niin se vain on.Toinen jakso oli hieman enemmän VIFK:n hallintaa, mutta lisäosumia ei pelissä nähty. Ottelun erinomaisen erotuomarin loppuvihellyksen kaikuessa lukemat kotijoukkueelle 1-0.

Pojat jättivät itsestään kentälle varmuudella 100% panoksen. ihan jokainen. Siitä jokaislle isot kehut. Hieman epäonneakin oli, kun loukkaantumisia tuli jo ihan pelin alkuminuuteista lähtien ja vaihtoja tehtiin paljon. – Tämän johdosta myös kaksi maalivahtia esiintyi pelissä kenttäpelaajina. Puhuttiinkin joukkueen huoltaja Hannu Tuomiston kanssa, että todella harvoin huoltaja joutuu noin monta kertaa kentälle menemään yhden pelin aikana. Tuli puujalkaa, nilkan taittumisia, päävammaa jne. Ja siistissä ja rehdissä pelissä, jossa tilanteisiin mentiin niinkuin pitääkin mennä eli kovasti yrittäen, joukkueen valmentaja Kari Kiviluoma pyöritteli päätään.

Aluesarjan kevätkierroksen saldo oli 6 peliä, 5 voittoa ja 1 tappio ja sarjan toinen sija.Aluesarja jatkuu juhannuksen jälkeisellä viikolla.