B otti kolmannen peräkkäin

B otti kolmannen peräkkäin TP-Seinäjoki – VPS-juniorit 3-0 (2-0)15 min 1-0 Jaakko Vähäpesola18 min 2-0 Niko Lehdontie79 min 3-0 Juho PajulaTP-Seinäjoen B-juniorit ottivat kolmannen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan Jouppilanvuoren Tekonurmella VPS-juniorit helposti. Käytännössä matsi oli taputeltu jo ensimmäisen puoliajan jälkeen ja toinen pelailtiin pois, koska säännöt näin vaativat.Kotijoukkue sai peliin pitkästä aikaa sekä avauksessa olleen Jaakko Vähäpesolan, että hänet vaihdosta kentälle tullen korvanneen Juho Pajulan. Vielä ilahduttavampaa oli se, että molemmat onnistuivat myös maalinteossa heti ensimmäisessä taukonsa jälkeisessä ottelussa ja näin piste-ero sarjaa johtavaan VIFK:hon pysyi yhdessä pisteessä. Toki OLS:n kaatanut PK-37 on TP-Seinäjoen kanssa tasapisteissä ja saapuukin seuraavaksi Seinäjoelle.Ottelun ensimmäisen maalin iski Jaakko Vähäpesola, joka viimeisteli kulmapotkun jälkeisestä ruuhkasta johtomaalin vartin pelin jälkeen. Vain kolme minuuttia myöhemmin Niko Lehdontie viimeisteli rankkualueen ulkopuolella olleesta samanlaisesta hässäkästä kotijoukkueen toisen osuman.Ottelun viimeisen maalin puolestaan laukoi vaparista veskarin käsien kautta Juho Pajula juuri ennen ottelun loppuvihellystä.”Peli oli kokonaisuudessaan hyvin hallussa. Se ratkesi käytännössä ensimmäisellä puoliajalla niihin kahteen maaliin. Toinen puoliaika oli sellaista pelailua vain”, tiivisti tyytyväinen päävalmentaja Keijo Kotamäki ottelun annin.”Pallo ja pelaajat liikkuivat kyllä erittäin hyvin ensimmäisellä puoliajalla, eikä VPS-j pystynyt oikein meitä uhkaamaan”, Kotamäki jatkoi.TP-Seinäjoki: Toni Koivusaari, Niko Nauholz, Kalle Taimi, Miika Korpela, Vili Rajamäki, Niko Lehdontie (v), Jesse Jääskeläinen, Saku Koskinen, Teemu Penninkangas (71. Akseli Metsä-Ketelä), Jaakko Vähäpesola (48. Juho Pajula), Juuso Koskela