B1-junnuille riitti 30 minuuttia

B1-junnuille riitti 30 minuuttia TP-Seinäjoen B1-juniorit pelasivat ensimmäiset puoli tuntia erinomaista hyökkäyspeliä ja ratkaisivat sillä SM-sarjan kotiottelun TPS:ää vastaan. Tuon jälkeen maaleja ei enää nähty, joten pisteet jäivät oranssipaidoille lukemin 4-2 (4-2).TPS iski avausmaalin jo parin minuutin kohdalla, mutta Ville Pakkala tasoitti numerot seuraavasta hyökkäyksestä tarkalla vedolla takanurkkaan. 2-1 oli Tommi Haanpään loistava näytös ja suvereeni ajo läpi TPS-puolustuksen, kruunuksi syöttö Teemu Rajalalle, joka tälläsi pelivälineen maalin kattoon. Seuraavassa osumassa osat vaihtuivat, Rajala syötti ja Haanpää iski. Välissä TPS ehti kaventaa, mutta Nuutti Panulan syöttö löysi jälleen Haanpään, joka laukoi kotijoukkueen neljännen.Toisella jaksolla TPS hallitsi pelitapahtumia ja TP oli puolustuskannalla, mutta kesti muutaman tiukan tilanteen ilman lisätakaiskuja. Voitosta huolimatta TP:n puolustus vaikutti ajoittain hyvin haavoittuvaiselta.