B1 taistelee SM-kullasta

B1 taistelee SM-kullasta TP-Seinäjoen B1-juniorien historiallinen SM-mitali on käytännössä täysin varma, kun oranssipaidat kaatoivat suuren ja mahtavan HJK:n Finnair-stadionilla 0-1 (0-1). Itse asiassa hopeakin on voiton jälkeen 99% saletti ja mahdollisuuksia jopa Suomen mestaruuteen."Taistelemme loppuun asti. Kaikki on vielä mahdollista", tukkansa pelin jälkeen menettänyt valmentaja Esa Haanpää uskoo.HJK-ottelun avausjakso oli tasaista keskikentän pelaamista ja molemmilla joukkueilla oli omat hallintajaksonsa. Ratkaisu syntyi juuri ennen taukoa, kun Tommi Haanpää pelasi laidalla hienon seinän Nuutti Panulan kanssa ja laukoi vasurillaan ottamattoman vedon etuylänurkkaan.Toisella puoliajalla HJK haki maalia pitkillä pystypalloilla ja sai muutaman vaarallisen erikoistilanteen, mutta muuten maalipaikat olivat vähissä ja Petri Välimäki mies paikallaan TP:n maalinsuulla."Meidän koko kentän hyvä puolustuspelaaminen oli ottelun ratkaisu. Loistava taistelu koko joukkueelta", Haanpää kiitteli sankareitaan.