B2 räväytti heti Oulussa

B2 räväytti heti Oulussa TP-Seinäjoen B2-juniorien sarja-avaus Ykkösen pohjoislohkossa olisi tuskin voinut sujua paremmin, sillä joukkue haki hienon 1-3 (1-1) -vierasvoiton OLS:lta, jota pidetään yhtenä sarjan suosikeista.TP pelasi ensimmäisellä puoliajalla vastatuuleen kurinalaisesti, pakka pysyi tiiviinä ja joukkue siirtyi johtoon Jaakko Saranpään päästessä yksin läpi. OLS tasoitti avausjakson lopussa, mutta toisella jaksolla Juha Ylihärsilä ja Karri Hiirikoski varmistivat maaleillaan oranssipaidoille kolme pistettä.”Taistelusta ja asenteesta pitää antaa pojille täysi kymppi. Tämä oli asennevoitto ja tunnelma on erittäin positiivinen”, joukkueenjohtaja Juha Vähäpesola oli enemmän kuin tyytyväinen omiensa esitykseen.