Back in black Kokkolassa

Sjk-02 ikäluokka avasi harjoituskauden pelit hyvillä otteilla lauantaina 14.11. 2015 Kokkolassa. Joukkueen kantava teema on Speed and Style ( Nopeat, aggressiiviset ja yhtäaikainen rennot, rauhalliset, hallitut, harkitut, opetetut liikkeet, älä hötkyile).

KPV-SJK 0-1

Ensimmäiset 15 minuuttia oltiin kynnen alla KPV:n prässätessä 4-5 pojalla. SJK:n maltti säilyi kuitenkin ja viimeiselle 20 minuutille saatiin prässiä jo purettua pelaamalla alhaalta asti. Hätäilyyn tai roiskintaan ei tarvinnut turvautua paineenkaan alla. Maalissa Veikko Tusa ja alakerran Eetu Pantti pitivät joukkuetta pystyssä. Ottelun hallinnan siirryttyä SJKlle Tuomas ”Gamu” Niskanen viimeisteli kliinisesti voittomaalin pettyneen ja prässiinsä väsyneen KPV:n verkkoon.

SJK-VPS 4-1

Tässä ikäryhmässä SJK nousee tänä vuonna lopullisesti VPS:n rinnalle ja ohi tasaisemman ja laajemman pelaajamateriaalinsa ansiosta. Tasainen ja aktiivinen pelaajaryhmä antaa vastuuvalmentaja Tuomas Nikupeterille hedelmällisen alustan laadukkaasti suunniteltuun ja toteutettavaan harjoitteluun. Puolustuspäässä Karri Paason elokuussa alkanut huikea kehitys saa jatkoa heti uuden kauden pre-seasonilla. Karri on tuonut aivan uuden ulottuvuuden topparipelaamisen uskalluksellaan, luovuudellaan ja pelisilmällään ja mielikuvitukselle avauspelaamisella. VPS peli revittiin auki harjoitelluilla  hyökkäyksiin lähdöillä. Pelikirjan malliesimerkki tästä on 1-0 maali missä pallo löysi maalivahti Veikko Tusan, Mikael Uusi-Hakalan, Niko Uutelan, Jonny Lammassaaren ja Gamu Niskasen syöttömyllyn kautta viidellä kosketuksella alle 10 sekunnissa vastustajan maaliin. Maalintekijöinä kunnostautuivat Tommi, Gamu, Niskanen ja Say Reh

JJK-SJK 4-2

Viimeisenä vastustajana oli kova Sami Hyypiä International-turnauksenkin vuosi sitten voittanut JJK. JJK on pelannut viisi vuotta tällä joukkueella Suomen huipulla. PSL-liigassa olemme pelanneet JJK:n kanssa tasaisia pelejä. JJK:n kova rutiini kivikovista peleistä kaksikon Noahin ja Maximin kanssa  on kuitenkin ollut meille ylitsepääsemätön este. Niin tälläkin kertaa. Pelinkäsikirjoitus poikkesi kuitenkin tällä kertaa aikaisemmista. SJK meni kahdesti johtoon Elias Pispan murtautumisilla, ensin 1-0 ja sitten 2-1 rankkarilla, minkä maalintekijä Pispa oli itse hankkinut häikäilemättömällä jalantakaa kikalla boxissa. Maalitykkimme on palannut. SJK pystyi pelaamaan puolet peliajasta pallonhallintapeliä vahvaa joukkuetta vastaan, mikä ei ole jjk:ta vastaan ennen onnistunut.

SJK:n -02 Ikäryhmästä vielä 13 poikaa tavoittelee paikkaa lopullisessa Vaasan piirijoukkueessa.