Snadikerho aloittaa treenit

Sunnuntaina 22.11. klo 18.00 Snadikerho aloittaa harjoitukset Wallsportissa. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita sillä 

tutustumistarjous on kuukauden mittainen. Tämä siksi, että ko. ikäisillä on oma mielikuva lajista ja harjoituksista eikä vielä osata ottaa huomioon, että mukana on muutama muukin… Jos vielä kuukauden kuluttua tai vaikkapa aikaisemminkin on selvää, että tämä laji on meidän eikä seuraavaksi kokeilla hevospooloa tai snorklausta, jotka toki ovat hyviä harrastuksia kunhan kersoilla on jokin harrastus, antakaa pelaajan henkilötiedot valmentajille. Kopiotava lomake löytyy sjk-junioreiden kotisivulta INFO-palkista. Samat tiedot voi antaa myös ruutupaperilla tai mailina. Siis täältä: 

https://www.sjk-juniorit.fi/info/info.html

Snadikerho toimii tällä kaudella kolmena ryhmänä: Snadien veteraaneja eli 2010-syntyneitä ohjaavat Kokon Petterin johdolla tyttäret Laura ja Anni. 2011-syntyneet valmistautuvat stadioneiden valloitukseen, toimimaan muiden kanssa ja /tai aloittamaan liikunnallista elämää Paavolan Joelin ja Rauhalan Tuomaksen ohjauksessa. 2012-syntyneet ihmettelevät Wallsportin laajuutta ja säntäilyä yrittävät rajoittaa Mira Hakanen ja Jukka Saarijärvi.

Tapahtumakalenteri saadaan pikapuoliin Snadikerhon sivuille, jolloin tiedetään tulevat tapahtumat vähintäin kuukaudeksi eteenpäin.

Harkoissa on hyvä olla mukana kolmosnumeron pallo (ei taksikuskikaan lähtisi töihin ilman autoaan), lenkkarit, tai nappikset, verkkarit tai T-paita/shortsit. Säärisuojiin on hyvä opetella pikku hiljaa. 

Vesipullokin voi olla mukana mutta ei välttämätön. Historian tilastot osoittavat, että harjoituksissa ei vuosien saatossa ole kuollut kukaan janoon mihinkään vuodenaikaan tai harjoituspaikkaan… Jep. Luit oikein rivien välistä. Isit ja äidit eivät säntäile kentälle kesken harjoituksen vaan juomatauko pidetään jos on tarvetta.

Snadikerhon veteraanit  eli 2010-syntyneet osallistuvat Seinäjoen Energialiigaan keväällä touko-kesäkuussa ja elo-syyskuussa. Muilla mennään kerta viikossa periaatteella. Harjoituksiin sisältyy muutakin kuin jalkapalloa. Pyrimme tarjoamaan monipuolista liikuntaa niin voimistelusta, painista, minigolfista, yleisurheilusta, suunnistuksesta muuhunkin palloiluun. Seuramaksu on 120  euroa joka kattaa myös Wallsportin vuokrat.

Seura-asuja voi kysellä toimistolta mutta tulevalle kaudelle on tulossa myös uutta vaatetusta ja muuta uutista kesäkuulla avattavan uuden stadionin myötä.

Mahdolliset kysymykset: jukka.saarijarvi@netikka.fi tai 040 5126943