Betinhon maali riitti voittoon

Betinhon maali riitti voittoon TP-Seinäjoki pelasi pääsiäislauantaina toiseksi viimeisen harjoitusottelunsa ennen Ykkösen alkua Närpiössä. Pruukilaiset kohtasivat naapurinsa Kraftin Mosedalin hiekalla ja hakivat 1-0 (0-0) -vierasvoiton vaihdosta tulleen Betinhon vastattua voittomaalista noin 75. minuutin pelin jälkeen. Kraft lähti kamppailuun parhaimmistollaan, mukana mm. kaikki kolme romanialaispelaajaa, joista kaksi pelasi viime kaudella Tampere Unitedissa Veikkausliigaa ja hyökkkääjä Cristian Ciornei paukutteli maaleja Pallo-Iiroille Ykkösessä. Vastaavasti TP-Seinäjoen riveistä puuttuivat loukkaantumisten takia Mika Hiekka ja Arto Jalasvaara, sekä Peterborough Unitedista myöhemmin saapuvat kaksi englantilaispelaajaa. "Ensimmäisellä puoliajalla me pelasimme parikymmentä minuuttia varsin hyvin, mutta sitten liike lakkasi kokonaan ja ilman JiiPeen (Kivimäki) muutamaa hyvää torjuntaa olisimme saattaneet olla tauolla tappiollakin", selvitti valmentaja Asko Ristimäki pelin kulkua. "Toisella puoliajalla me saimme puoliaikakeskustelun jälkeen pelin sitten selvästi haltuumme ja olimme kyllä parempia", lisäsi "Akkeri". Ottelun alussa TP-Seinäjoen olisi jo kuulunut saada pilkku, kun Miikka Turusta rikottiin selvästi rangaistusalueella, mutta pilli ei jostain syystä soinut. Vaikka Ristimäki teki jälleen kuusi vaihtoa, ei pelin taso TP-seinäjoen osalta erityisen pahasti romahtanut. Vaihdosta tulleista Betinho iski ratkaisumaalin ja Juha Etelä-aho oli sangen pirteä korvattuaan vaihteeksi pelikuntoon päässeen Matti Lammen tauolla. Myös Ville Ylinen, Kimmo Ristimäki, Jarkko Mäki-Maunus ja edelleen ilman sopimusta pruukilaisten mukana treenaava Chris Cleaver tulivat penkiltä peliin mukaan. TP-Seinäjoen kokoonpano: Kivimäki (Ristimäki), Oksanen (Mäki-Maunus), Kallio, Nuojua, Männikkö (Ylinen), Lampi (Etelä-aho), Thomas (Betinho), Honkavaara, Turunen, Järvinen, Ylihärsilä (Cleaver)