BSM aloittaa vappuna

Tiensä ikäluokan SM-sarjaan selvittänyt SJK-junioreiden B-junnuryhmä aloittaa rupeamansa vappuna. Pelipäivä on joko vapunaattona tai vappupäivänä, mutta vastuuvalmentaja Jyri Hietaharjun arvelut osuvat lauantaihin.

– Tuskinpa kukaan vappupäivänä haluaa pelata tai reissata, arveli koutsi hymyssä suin.

Näin se varmaankin on. Sen enempää ei ole kuitenkaan tiedossa se, pelataanko matsi kotona vai vieraissa. Jos kausi alkaa kotona, pelattaneen ottelu Wallsport Areenassa.

– Sen verran on poikien kanssa juteltu, että niin kauan kuin ei nurmelle päästä, pelataan hallissa, Kyllä me toukokuun alusta mennään jo ulos treenaamaan, mutta joukkueen toive oli, että pelattaisiin kuitenkin hallissa ja kyllä me sen verran heitä tässä kohtaa myös kuuntelemme, Hietaharju jatkoi.

Sarjaohjelmaa on odoteltavissa ensi viikolla. Viikonloppuna FF Jaro saa kotikentälleen vastaansa Turun Palloseuran ja samaan aikaan VJS testaa kotikentällään Kuopion Palloseuran. Otteluiden voittajat täydentävät SM-sarjan kokoonpanon.

Tällä kaudelöla pelataan 10 joukkueen kaksinkertainen SM-sarja, johon tulee mukaan lähtöpisteitä karsinnasta. SJK-juniorit saa karsinnasta mukaansa kaksi lähtöpistettä. Sekä OLS, että KäPa saavat kolme pinnaa ja SJK-junioreiden tavoin myös HJK:lla on kaksi pistettä tilillään sarjan startatessa. Yhden lähtöpisteen saavat puolestaan Pallokerho Keski-Uusimaa ja VPS-juniorit.