BSM karahti Espoossa

FC Espoo – SJK-j 1-0 (0-0)

xx min 1-0 

B-junioreiden SM-sarjan kamppailu Espoossa oli juuri niin viheliäinen koitos vierasjoukkue SJK-junioireille kuin saattoi uumoillakin. Vaikka kotijoukkue, FC Espoo, ei sarjataulukossa olekaan erityisen korkealla, osoitti se sen, ettei tässä sarjassa ole ainuttakaan matsia, johon voi lähteä varmana tuloksesta.

– Niinhän siinä nyt kävi ettemme onnistuneet maalinteossa FC Espoota vastaan tässä sarjassa, harmitteli SJK-junioreiden vastuuvalmentaja Jyri Hietaharju. Näin juurikin, sillä kotikentällä SJK-juniorit joutui tyytymään maalittomaan tasapeliin samaista nippua vastaan.

Vastustaja saikin kiitosta valmentajalta ja ihan syystä.

– Espoo puolusti jälleen hyvin ja tiiviisti. Meidän pallonliikuttelu oli hieman epätarkkaa ja hidasta, joten vaikeuksia oli murtautua läpi, piirteli Hietaharju mielikuvia ottelusta.

– Muutaman kerran pystyimme pelaamaan linjan taakse, mutta tilanteet jäivät viimeistä sinettiä vaille. Erikoistilanteista olimme muutamaan otteeseen lähellä, mutta tänään ei mennyt, harmitteli "Jylppy".

Maalinsa kotijoukkue onnistui viimeistelemään kolme minuuttia ennen päätösvihellystä Topias Tikkasen toimesta.

– No niin, niin siinä kävi. Lopussa Espoo iski sitten meidän yläalueen menetyksen jälkeen vastaan nopeasti ja teki ottelun ainokaisen. Harmittava tappio, mutta tästä on otettava opiksi. Pallon kanssa pitää olla jatkossa terävämpi ja huolellisuutta tekemiseen tarvitaan lisää, totesi Hietaharju.

Voitto olisi ollut todella oivallinen sarjataulukkoa silmäiltäessä, sillä HJK kärsi samaan aikaan tappion KäPalle. Noh, uutta vihettä perukkeeseen kiinni ja kalastamaan lisää pisteitä.