Espoo ei ole helppo rasti

SJK-junioreiden seuraava etappi B-junioreiden SM-sarjassa on Espoon Leppävaara, missä vastaan asettuu FC Espoo. Moni voi sarjataulukkoa lueskeltuaan olla sitä mieltä, että homma on helppoo ja köykäinen välipala, mutta turha kuvitella. Edessä on todella vaativa paikka onnistua.

– Jälleen kova matsi edessä. Vaikka Espoo on sarjataulukossa lähes pohjalla se on kuitenkin napsinut pisteitä.

Tämän se teki myös Seinäjoella, jolloin tuntui että emme saaneet puretuksi heidän tiivistä puolustustaan. Yhtään ei ole siis aihetta sarjataulukon tuijotteluun vaan kova työ täytyy kentällä tehdä, huomauttaa myös joukkueen vastuuvalmentaja Jyri Hietaharju vakavalla äänenpainolla.

"Jylppy" on täsmälleen oikeassa. Seinäjoen Keskuskentällä pelatussa kamppailussa kotijoukkue oli todella ahtaalla pitkään. Lopulta ottelu päättyi maalittomana.

Tuon kamppailun jälkeen sarjassa toiseksi viimeisenä oleva FC Espoo on ottanut pisteen mm. sarjaa johtavalta HJK:lta ja kaatanut selkein numeroin PKKU:n. Luvassa on siis melkomoisen hektinen kamppailu.

Koska kyseessä on varsin aikaiseen kellonaikaan alkava matsi, matkusti joukkue jo tänään perjantaina reissuun. Näin ei ainakaan sen taakse voi piiloutua, että olisi iso väsy aikaisen heräämisen takia.

– Treeneissä tekeminen on näyttänyt hyvältä viikolla. Flunssa ei meinaa hellittää otettaan joukkueesta. Poissaolijoita siis muutamia taas. Lisäksi Iiro Hautala korttitilin täyttymisen vuoksi huilaa, tiivistää "Jylppy" vielä joukkueen tilannetta.

Matsi alkaa Leppävaarassa klo 12.30, eli jos satut olemaan hoodeilla, niin lähde ihmeessä kannustamaan nuoria pelimiehiä, jotka jatkavat oman ottelunsa jälkeen Sonera Stadiumille seuraamaan SJK:n Veikkausliigaottelua HIFK:ta vastaan.