BSM palaa kotikentälleen

BSM palaa kotikentälleen

Jyri Hietaharjun suojatit palaavat kahden vierasottelun jälkeen kotikentälleen lauantaina kohdatakseen Keskuskentällä Pallokerho Keski-Uusimaan. Kahden peräkkäisen vierasottelun saldoksi muodostui voitto Kuopiossa ja tappio Espoossa. Erityisesti maalinteon tukehtuminen Espoossa jäi kaivelemaan valmentajaa.

– Se oli kyllä huonoa siellä. Meidän on pystyttävä viimeistelemään tehokkaammin ja pystyttävä myös luomaan paikkoja lauantaina, sanoo Hietaharju.Vaikka SJK-juniorit on jo kerran kellistänyt lauantain vastustjansa, sillä erää Tuusulassa peräti 4-0, uskoo Hietaharju, että luvassa on varsin tiukka vääntö sarjapisteistä. Tälläkään kertaa ei kannata tuijottaa sarjataulukkoon, jossa PKKU on alempana kuin kotijoukkue.

– Tykkäsin PKKU:n tavasta pelata siellä vierasmatsissammekin. Vaikka heillä olikin kaksi nopeaa kärkeä, vähemmän he suoraviivaisesti palloa ylös takoivat kuin moni muu tässä sarjassa. Oli kivaa, kun hekin pyrkivät rakentamaan peliään, kehuu Hietaharju lauantain vastustajaa.

– Se on ollut itselleni melkoinen yllätys, miten paljon joukkueet tosiaan pelaavbat suoraviivaisesti. Siinä jää silloin aina joku vaihe pelistä pois. Yleensä näin käy, jos toinen prässää oikein vahvasti, tunnustaa Hietaharju.

Vaikka flunssa edelleen kiusaa kotijoukkuetta, saa SJK-juniorit silti hyvän nipun jalkeille.

– Iiro Huhtala huilasi Espoossa korttitilin täyttymisen vuoksi, mutta pelasi alkuviikosta puoli matsia II divisioonaa. Kyllä me ihan hyvä ryhmä kentälle saadaa, Hietaharju lisää.

Matsi alkaa Keskuskentällä klo 14.00. Tervetuloa kannustamaan nuorisoa.