C14 nousi I divariin

SJK-junioreiden nollaneloset, eli C14-ikäluokan joukkue kävi sateisessa Mustasaaressa kaatamassa FC KOMU:n numeroin 6-2 (1-1). Joukkue varmisti samalla Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Kakkosen voiton ja nousi syyskierrokselle Ykköseen.

Alussa kotijoukkue FC KOMU meni johtoon mutta Nooa Kniivilä tasoitti ekalla puoliajalla. Tauolla käytiin muutama asia läpi ja loimme henkeä Joel Myllykallion läksiäipelin (muuttaa Poriin) ja Ristilän Jullen synttäreiden kunniaksi.

Joukkueen peli oli toisella puoliajalla vapautunutta ja murtautuvia syöttöjä ja maalipaikkoja syntyi useammalle pelaajalle. Maaleista iloittiin koko joukkueen voimin. Maalintekijöinä olivat Aleksi Sinisalo 2, Nooa Kniivilä 2, Joel Myllykallio ja Santtu Ek.

Kevätkierros on nyt pelattu ja saldona kahdeksan voittoa, yksi tasapeli ja nousu Ykköseen.