C14 päätti voittoon

SJK-juniorit v VIFK YJ/2 5-2 (3-1)01 min 0-1 Samuel Hagström06 min 1-1 Eemeli Honkola 19 min 2-1 Eemeli Honkola40 min 3-1 Eemeli Honkola56 min 4-1 Eemeli Honkola74 min 4-2 William Dahl77 min 5-2 Frans EteläahoSJK-junioreiden C14-joukkue kaatoi kevätkierroksen päätteeksi ikäluokan I divisioonan voittaneen VIFK:n Linnanpuistossa.Vaikka vierasjoukkue saikin otteluun makoisan startin menemällä johtoon ottelussa jo kamppailun ensimmäisellä minuutilla, käänsi Eemeli Honkolan hattutemppu tilanteen numeroihin 3-1 jo ennen puoliaikaa.Toisella puoliajalla Eemeli vei joukkueensa jo kolmen maalin johtoon 56. minuutilla. Vieraiden William Dahl kavensi toki, mutta lopussa vielä kotijoukkueen kippari, Frans Eteläaho, niittasi loppulukemiksi 5-2.