C15 avasi voitolla

SJK-juniorit – FF Jaro 3-1 (2-1)

08 min 1-0 Paavo Nyrhinen

22 min 1-1 Malek Khashfi

33 min 2-1 Nico Rajala

54 min 3-1 Niko Uutela

SJK-junioreiden C15 ikäluokan yhdistelmäjoukkue aloitti Puolen Suomen Liigan rupeamansa kukistamalla pietarsaarelaisen FF Jaron Wallsport Areenassa varsin tiukan väännön jälkeen. Mahtoiko nuorison mielessä olla kaksi edellistä keskinäistä kohtaamista, joissa pietarsaarelaiset kukistettiin kahdesti 6-0, sillä nyt peli oli huomattavasti tiukempi.

Saattaahan hyvinkin olla, että myös vierasjoukkue oli nostanut omaan pelillistä tasoaan. Ainakin FF Jaro oli nostanut karvaustaan, mikä aiheutti etenkin ensimmäisellä puoliajalla melkoisen suorilla jaloilla seisoskelevalle kotijoukkuelle melkoisia rakennusvaikeuksia.

Toki myös aikainen melkomoisen komea Paavo Nyrhisen suoraan ilmasta viimeistelemä avausmaali saattoi tuudittaa kotijoukkueen sellaiseen tunteeseen, että homma menee hyvin tälläkin kertaa.

Hälytyskellot alkoivat kuitenkin soida kun 22. minuutilla vieraiden Malek Khashfi viimeisteli kärkkärillä aivan alakulmaan tasoituksen.

Vaikka kotijoukkueen onnistuikin mennä johtoon juuri ennen puoliaikaa maajoukkuepelaaja Nico Rajalan osumalla, jatkui toinenkin jakso melkomoisen nihkeänä.

Toisen puoliajan puolivälin jälkeen Niko Uutelan tekemä 3-1 -maali helpotti tietenkin hiukan hengitystä, mutta siitä huolimatta kotijoukkue ei saanut tapettua peliä lopullisesti. On annettava tunnustusta erityisesti vieraiden maalivahdille, joka torjunnoillaan pelasti kohtalaisen pahojakin paikkoja pitäen joukkueensa kamppailussa mukana.

PSL:n ottelut jatkuvat SJK-junioreiden osalta ensi viikonloppuna Oulussa kahdella ottelulla. Lauantaina vastaan asettuu OLS ja sunnuntaina on edessä kamppailu Keski-Suomi Unitedia vastaan.