C15 jatkoi voittoputkeaan

Maalinteon aloitti ottelun yhdeksän minuutin kohdalla Kasper Unkuri Leevi Oksasen hienosta pystysyötöstä topparin ja puolustajan väliin.Kun pelikellossa oli 14 minuuttia, lukemat 0-2 maalarina Lauri Polari hyvin vastaavanlaisella Leevi Oksasen syötöllä.Enempää maaleja ei ensimmäisellä jaksolla aikaan saatu, Sepsi-78 puolusti hyvin ja viimeisessä syötössä pieni epätarkkuus olivat syynä siihen, etä lisämaaleja ei syntynyt. Puoliaikatulos siis 0-2.

Toinen jakso alkoi samalla lailla kuin ensimmäinen päättyi. Lisämaaleja saatiin odottaa ottelun 66 min, jolloin Kasper Unkuri hieno kolmiopelin päätteeksi laukoi lukemiksi 0-3. Hyvän esityön tekivät Juska, Leevi ja Lauri. Tässä maalissa hyvä syöttötyöskentely oli maalin syntymisen ratkaisuna.Neljäs maali syntyi myöskin hyvin pelatun syöttökuvion päätteeksi ja Kasper viimeisteli hyvästä Polarin Laurin takaviistosyötöstä 0-4.

Lisämaaleja ei enempää syntynyt ja erotuomari Asko Ristimäen loppuvihellyksen kuuluessa oli taululla päätöslukemat 0-4 SJK-yj:n hyväksi.

Sarja jatkuu jo tiistain Kokkolassa vierasottelulla GBKta vastaan.