RoPS kaatoi B-junnut

SJK-junioreiden B-junioreiden matka Napapiirille ei pisteitä tuottanut. Ottelu pelattiin hyisessä säässä sateen vihmoessa.- Me aloitimme heikosti ja olimme RoPS:n ensimmäiseen maaliin asti ulkona pelistä, selvitti vastuuvalmentaja Jyri Hietaharju ottelun alkua maalista, jonka RoPS iski erikoistilanteen jälkitilanteesta.

– Tämän jälkeen pojat ottivat hyvin pelin haltuun ja pystyttiin luomaan kontrolloituja hyökkäyksiä. Loimme muutaman maalipaikan, mutta tolppaa lähemmäs ei päästy, jatkoi Hietaharju.

Vaikka vieraat siis saivatkin peliä haltuunsa, iski kotijoukkue toistamiseen ennen taukoa.- Ennen puoliaikaa RoPS iski yllättäen laukauksella paristakymmenestä metristä ja 2-0 puoliajalle. Se maali tuli tietenkin harmittavaan paikkaan, Hietaharju analysoi.

– Toiselle jaksolle pojat tulivat sisuuntuneina ja peli oli hallussa. Sitten RoPS sai kuitenkin vastahyökkäyksen ja rike meidän boksin rajalla. Pallo pilkulle ja keltainen kortti Mikolle, Mikko kuitenkin hienosti liimasi rankkarin.

– Kavennusmaali saatiin kulmasta kun Joonas Lepistö laukoi pallon ilmasta maaliin ja maalin jälkeen näytti siltä, että tasoitamme vielä pelin. Taas kävi kuitenkin niin, että RoPS:n hyökkääjä vastahyökkäyksestä murtautui meidän boksiin. Pallo pilkulle. Toinen keltainen ja ulosajo.

– Tasainen peli, jossa kummallakin joukkueella maalipaikkoja. Käytännössä peli ratkesi ulosajoon ja sitä seuranneeseen rankkariin, josta RoPS teki kolmannen maalinsa, sanaili Hietaharju.

– Tietenkin tällainen sarmittaa, koska pistepussia olisi ollut mahdollista kartuttaa. Nämä tasaiset pelit ratkeavat pieniin juttuihin. Ihan ok peli pojilta, mutta toki paljon pystytään parantamaan

– Nyt käännetään keskittyminen nyt ensi keskiviikon GBK-peliin, taas päästään linja-autoon 🙂 peli pelataan Kokkolan Kipparihallissa.