C15 kaatoi Vepsun

SJK-junioreiden C15-ikäluokan ryhmä kellisti Veli "Veka" Lammen luotsaamat VPS-juniorit tänään Wallsport Areenassa pelatussa harjoitusottelussa numeroin 3-1 (1-1).

Olikin ennakkoon mielenkiintoista nähdä, miten hiukan uusiutunut ryhmä tulisi haastamaan kotijoukkueen ja oliko Vekan opit jo alkaneet pureutua ryhmään.

Ottelun kolmannella minuutilla kävi pikku vahinko kotijoukkueelle pallon pompatessa SJK-j pelaajan käteen oman boxin tuntumassa ja näin vaasalaiset pääsivät kokeilemaan vaparista maalintekoa ja vieläpä erinomaiselta tontilta. VPS päätti ampua muurin yli, mutta pallo ei noussut suunnitellusti yli, mutta sen sijaan läpäisikin kotijoukkueen muurin ja näin, pallo maaliin.

Kotijoukkueen peli parani pelikellon edetessä ja niinpä Kaapo Kotila pääsikin tasoittamaan Vili-Verneri Tuiskun syötöstä pelin vielä ensimmäisellä puoliajalla 26 minuutilla.

Puoliajalle mentiin siis 1-1 lukemissa.

Kyllä vierailija pääsi pariin otteeseen kokeilemaan nopeasta vastaiskusta maalintekoa, mutta maalivahti Saku Kankaanpää piti huolen ettei maaleja tullut vierailijoille enempää.

Toinen puoliaika oli kotijoukkueelle selvästi vierailijaa parempi. Tarvittavat voittomaalit tehtiin 44 minuutilla Kaapo Kangaskokon iskiessä Joona Haapa-ahon tarjoilusta (2-1). Ja loppuniitti pelille syntyi 74 minuutilla Oskari Nyrhisen keskityksestä, Aapo Heikkilän suorastaan ”tunkiessa” pallon maalin.

Näin loppulukemat 3-1 isännille.