C15 Kuopioon

SJK-junioreiden C15-ikäluokka lähtee taas tienpäälle viikonloppuna. Kuopiossa pelataan Puolen Suomen Liigan pelit Kuopion Palloseuraa https://www.palloliitto.fi/ottelu/957851 ja joensuulaista JIPPO:a vastaan https://www.palloliitto.fi/ottelu/957852

Luvassa on erittäin tiukka viikonloppu, sillä isäntäseura KuPS on takonut peräti 24 maalia neljässä pelaamassaan ottelussa tähän mennessä. Maalipörssin top nelosessa kuopiolaisia on peräti kolme! Edellisessä kamppailussaan KuPS jäi kuitenkin tasapeliin JJK:n kanssa, eli ihan tavallisia kuolevaisia nämä Savon supermiehetkin taitavat olla. Toivottavasti pelurit ovat hereillä heti aamulla kun 10.00 tuomari pilliin viheltää. KuPS:lla siis kolme voittoa ja tasuri tähän mennessä pelattuna.

Iltapäivällä klo 15.00 on JIPPO vastassa. Ennakkoon joensuulaisjoukkue on ehkä se heikompi näistä kahdesta, mutta mitään ei ole voitettu ennekuin 70 minuuttia on pelattu ja tulos on taululla. Ehdottomasti voittoa tästä pelistä lähdetään hakemaan, kuten aina. JIPPO:n neljän pelin saldo on kaksi voittoa tasuri ja tappio.

– Vaikuttaa siltä että jalkeille saadaan hyvä ryhmä ja kotiinkin vielä jää kelpo pelimiehiä. Kauhulla muistelen viimevuoden vastaavia pelejä Joensuussa kun porukkaan iski oksennustauti ja viimeiset poisjäännit tuli vielä lähtöaamuna, kuten toisaalta pari tuntia ennen lähtöä haalittiin lisää pelaajia lähtemään jotta saatiin vaihtomiehiäkin mukaan, keretoo joukkueenjohtaja Jarmo Haukilahti ennakkoasetelmia ennen reissua.

Linkki 1Linkki 2