Nollaneloset Stadionilla

SJK-junioreiden nollaneloset jatkavat Puolen Suomen Liigan otteluitaan huomenna lauantaina parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Joukkueen oma kotiturnaus nimittäin pelataan OmaSp Stadionilla.

Siellä vastan asettuvat ensin aamulla klo 11.00 joensuulainen JIPPO ja iltasella vielä klo 17.30 Kuopion Palloseura. Näiden otteluiden välissä voi samalla areenalla väijyä myös ottelut KuPS – VPS-juniorit klo 12.30 ja VPS-juniorit – JIPPO klo 16.00.

Sarjataulukossahan Kuopion Palloseura onneljän pelaamansa ottelun jälkeen puhtaalla pelillä sarjan kärjessä. JIPPO puolestaan on sarjassa sijalla yhdeksän ja VPS-juniorit kolmantena 10 pisteellään neljästä pelistä. JIPPO on puolestaan pelannut neljä matsia ja voittanut niistä yhden.

SJK-junioreilla on kasassa seitsemän pistettä neljästä pelisä ja joukkue on juuri tuon elintärkeän viivan alapuolella kuudentena, jonka yläpuolelle sijoittuvat joukkueet etenevät I tason lopputurnaukseen. Niinpä olisi todella tärkeää pystyä rypistämään pisteitä’ tästä turnauksesta.

Tervetulao kannustamaan nuorisoa OmaSp Stadionille.