C15 Oranssi jatkoi voittojaan

C15 Oranssi jatkoi voittojaan TP-Seinäjoen Aluesarjaa pelaava oranssi ryhmä vieraili Kokkolassa Santahaan kentällä ottaen mittaa paikallisesta KPV:sta maanantai-iltana.Vaikka peli oli alusta asti TP-Seinäjoen hallintaa, maalihanat avautuivat vasta toisella puoliajalla. Lopulta vieraat voittivat ottelun 3-0 (0-0).Ottelun avausmaalin viimeisteli Henri Huilla 62. minuutilla ja vain kuusi minuuttia myöhemmin Joel Perasto lisäsi oranssien johdon kahteen maaliin. Kentällä pelannut Tuomas Karjanlahti sinetöi loppunumerot 74. minuutilla ja olipa vierailla varaa hukata pilkkukin Jesse Jääskeläisen ammuttua pystytolppaan.Voitto tarkoitti sitä, että joukkue jatkaa kahden ottelun jälkeen puhtaalla pelillä sarjan kärjessä. Seuraavan kerran oranssit pelaavat Aluesarjassa 26. elokuuta, jolloin ryhmä reissaa Vaasaan VPS-junioreiden vieraaksi.