Myös C15 musta voitti

Myös C15 musta voitti 11.08.2008 Samaan aikaan kuin C15 oranssi kävi pöllyttämässä Kokkolan Pallo-Veikkoja, voitti saman ikäluokan musta ryhmä kotonaan FC Virtain Pallokarhut lukemin 4-1 (3-0) I divisioonan ottelussa.Maali-ilottelu alkoi jo kahden minuutin pelin jälkeen kun Tuomas "Tupeli" Kallionpää tykitti noin 20 metristä pelivälineen vastustajan maaliin.Vajaan vartin pelin jälkeen Juho"Mäxä" Mäkinen muisti aikansa rämplättyään kuudentoista rajamailla sen, missä päin maali on ja tuikkasi tilanteeksi 2-0.Niklas "Nikke" Tuovinen tykitti rankkarin varmasti sisään ja peli oli jo 3-0. Kavennus maali nähtiin 39. minuutilla hienon kuvion päätteeksi. Konsta Pöyhönen laukoi taululle lukemat 3-1. Viimeisestäkin osumasta vastasivat vieraat 52. minuutilla sohittuaan pallon omiin.