Piste OLS:lta kelpasi

Piste OLS:lta kelpasi OLS – TP-Seinäjoki 1-1 (1-1)15 min 1-0 Ilmari Hakovirta33 min 1-1 Jesse JääskeläinenTP-Seinäjoen B-juniorit hakivat pisteen ikäluokkansa Ykkösen Lohko C:n kärkikamppailusta Oulun Luistinseuraa vastaan kovasti kolhiintuneella ryhmällä. Eipä ihme, että joukkueen valmennusportaan Keijo Kotamäki oli lopulta tyytyväinen tulokseen.”Jouduimme matkaan ilman loukkaantuneina olevia Jaakko Lampea ja Jaakko Vähäpesolaa, sekä sukujuhlissa ollutta Niko Nauholzia, eli siinä mielessä me saimme kyllä arvokkaan pinnan. Lisäksi Miika Korpela ja vaihdosta kehiin tullut Henri Huilla pelasivat puolenkuntoisina ja Juho Pajula uupui pelattuaan perjantaina täyden matsin edustusjoukkueessa”, selvitti Kotamäki taustoja.Kotijoukkue pääsi iskemään ottelun avausmaalin vartin pelin jälkeen huikean pitkän sivurajaheiton jälkeen Ilmari Hakovirran puskettua pallon yläkulmaan. Maali ei kuitenkaan lamaannuttanut vierasjoukkuetta, vaan kuitti tuli seitsemän minuuttia ennen taukoa.Saku Koskinen antoi vapaapotkusta pienen siirron ja Jesse Jääskeläinen tykitti ensimmäisen maalinsa tällä tasolla laukomalla pallon vastustamattomasti takarautaan.Juuri ennen tauko vieraat painoivat vahvasti, mutta puoliaika pelasti isäntäjoukkueen. Tauolla OLS teki kolme onnistunutta vaihtoa saaden otetta peliinsä.”Kyllä heidän tekemänsä kolme vaihtoa piristivät selvästi koko joukkuetta ja saamme olla aivan tyytyväisiä siihen, että saimme pisteen matkaamme. Kokonaisuutena ottelu oli meiltä syyskierroksen huonoin, mutta toisaalta vastustajakin oli paras tähän mennessä kohdattu joukkue. Ei ole kenenkään helppo hakea pinnoja Oulusta”, lisäsi Kotamäki.TP-Seinäjoki: Toni Koivusaari, Vili Rajamäki, Miika Korpela, Juho Pajula (68. Henri Huilla), Sami Viljanen, Teemu Penninkangas, Jesse Jääskeläinen, Saku Koskinen, Niko Lehdontie, Jarno Takamäki (76. Aleksi Metsä-Ketelä), Juuso Koskela (54. Markus Peltola)