C15 viides Netikassa

C15 viides Netikassa TP-Seinäjoen C15 Oranssi–juniorit sijoittuivat viidenneksi Ilmajoella järjestetyssä IV Netikka Turnauksessa pelattuaan kolme ottelua, joista tuli kaksi voittoa. Matsit pelattiin aivan loistavissa olosuhteissa.Ensimmäisessä ottelussa kaatui VPS numeroin 2-1. VPS meni ottelussa johtoon 12. minuutilla Ville Rahjan maalilla, mutta 18. minuutin kohdalla Samuel Niemelä tasoitti ottelun ja 28. minuutilla Mikael Mäkelä teki oranssipaidoille voittomaalin. Mäkelä ja Tuomas Kallionpää katselivat ottelussa keltaista korttia.Toisessa matsissa isäntäseura Ilmajoen Kisailijat oli tyly ja voitti TP-Seinäjoen selvästi 3-0. Maalinteon aloitti TP:ltä lainassa ollut Pekka Rousu jo kolmen minuutin kohdalla ja Aapo Metsä-Ketelä lisäsi isäntien johtoa 31. minuutilla. Tino Nelimarkka teki loppunumeroiksi 3-0 35. minuutilla.Viimeisessä ottelussa TP-Seinäjoen peli kulki jälleen ja APV sai kyytiä lukemin 4-0. Maalinteon aloitti Joona Hautala ottelun kuudennella minuutilla ja sen jälkeen Samuel Niemelä iski puhtaan knallitempun viimeisteltyään 21., 32. ja 38. minuutilla maalinsa.Joukkueen FairPlay –pelaajaksi valittiin Lauri Hankanen.Joukkueessa pelasivat Hietaharju, Niemelä, Loponen, Hankanen, Rinta-Antila, Oijennus, Kallionpää, Tuovinen, Hautala, Ryynänen, Kuusela-Opas, Mäkelä ja Antikainen