Cup-matseja viikonloppuna

Lohkon kärkijoukkueet KuPS ja SJK kohtaavat lauantaina klo 13:00SJK matkustaa Kuopioon, ja kohtaa siellä KuPS:n lauantaina 13.2. klo 13:00 pelattavassa Suomen cupin karsintaottelussa. Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta peli näkyy suorana Ruutu-palvelusta. Pääset tilaamaan Ruutu-palvelun tästä linkistä.

Molemmat joukkueet voittivat cup-karsintojen avausottelunsa ja siten lauantaina kohtaavat nelijoukkueisen karsintalohkon kärkijoukkueet. Kun pelejä pelataan karsintalohkossa vain kolme, voisi lauantaina voiton ottava joukkue varmistaa jo jatkopaikan varsinaiseen Suomen cupiin. Lohkon voittaja etenee suoraan puolivälieriin ja toiseksi sijoittunut seuraavalle kierrokselle.

Otteluennakossa SJK:n päävalmetnaja Jani Honkavaaran mietteet sekä infot molemmista joukkueista.Otteluennakko KuPS – SJK:

https://sjk.fi/uutiset/lohkon-karkijoukkueet-kups-ja-sjk-kohtaavat-lauantaina-klo-1300

SJK Akatemia Kakkosen cupin puolivälierässä lauantainaSJK Akatemia on edennyt Kakkosen cupissa puolivälieriin, ja kohtaa lauantaina 13.2. OLS:n Wallsport Areenalla klo 13:45. Ottelu pelataan ilman yleisöä ja siitä ei ole tulossa myöskään livestreamia. Ottelu pelataan ratkaisuun saakka, eli jos varsinaisen peliajan jälkeen tilanne on tasan, pelataan 2 x 15 min jatko-ottelu ja tarvittaessa voittaja ratkaistaan rangastuspotkukilpailussa. Voittaja etenee Kakkosen cupin välierään, joka tulee pelata ensi viikon aikana.

Otteluennakossa SJK Akatemian Brian Pagen kommentit sekä asiaa myös ensi kesän Kakkosen sarjaohjelmista.Otteluennakko SJK Akatemia – OLS:

https://sjk.fi/uutiset/sjk-akatemia-kakkosen-cupin-puolivalierassa-lauantaina

Linkki 1Linkki 2Linkki 3Linkki 4