Cupin jatkopaikkaan tarvittiin jatkoaika

Cupin jatkopaikkaan tarvittiin jatkoaika TP-Seinäjoki selvisi pitkän kaavan kautta Suomen Cupissa jatkoon, kun joukkue kukisti sunnuntaina Oulussa Kolmosessa pelaavan Tervarit 2:n jatkoajan jälkeen 2-4 (1-1, 0-1)."Tehtiin itse pelistä itselle vaikea. Saatiinpa ainakin treenata hyvällä kentällä täydet 120 minuuttia", valmentaja Jari Kujala totesi.Avausjakso sujui vielä kohtuullisesti. Matti Lampi tuli vasemmasta laidasta sisään ja laukoi takanurkkaan 0-1. Toisella puoliajalla Tervarien aikaisen tasoituksen jälkeen TP:n peli meni sekaisin ja varsinaisen peliajan loppu oli sananmukaisesti pelailua.Joukkue kuitenkin ryhdistäytyi jatkoajalle. Juho Järvinen löysi keskityksellään Juha Eteläahon, joka vei TP:n jälleen johtoon. Muutama minuutti tästä ja Sergei Bragin ampui vapaapotkusta 1-3. Ennen Tervarien viime hetken kavennusta Järvinen oli ehtinyt viedä läpiajosta vieraat jo kolmen maalin johtoon.TP oli matkassa ilman vakiokokoonpanoon kuuluvia Mika Kalliota, Jussi Kotilahtea, Petri Huttua ja Veli Lampea, jonka jatko joukkueessa on auki. Yhdistettyä kakkosvalmentajan, joukkueenjohtajan ja huoltajan tehtävää hoiteli Tuomo Nuojua, kun normaali taustaryhmä oli rokkijärjestelyjen ja muiden kiireiden takia estynyt lähtemään reissuun."Peli oli organisaation mukaista", Kujala naurahti.Kuka sitten mieluiten otettaisiin vastaan kuudennella kierroksella?"HJK", valmentaja toivoo arvontatulokseksi.