Maaliton tasapeli Naantalissa

VG-62 – TP-Seinäjoki 0-0TP-Seinäjoki onnistui keskiviikkona ensimmäistä kertaa tällä kaudella pitämään nollan omassa päässä, mutta samalla myös oma hyökkäys jäi ensimmäisen kerran ilman maaleja Ykkösen vierasottelussa VG-62:a vastaan."Peli oli hyvä vääntö ja tuloskin oikeutettu. Puolustettiin kurinalaisesti koko joukkueena ja pelattiin VG:n vahvuudet pois", valmentaja Jari Kujala kommentoi.TP hallitsi ottelun ensimmäistä jaksoa ja joukkueella oli muutama hyvä tekopaikka pallon pyöriessä pariin otteeseen VG:n maaliviivan tuntumassa. Toisella puoliajalla kotijoukkue puolestaan oli vahvempi ja Kalle Luode joutui venymään paraatipelastukseen vieraiden maalinsuulla.TP:n puolustus oli osittain jalkavaivaisen Petri Hutun puuttumisen takia hivenen normaalista poikkeavassa kokoonpanossa. Keskustassa häärivät nyt Petri Niemi ja Mika Hiekka, Mika Kallio taas pelasi laitapakkina Jyrki Saranpään kanssa. Toni Lehtinen teki loukkaantumisen jälkeen paluun kärkeen toisella jaksolla. Toinen vakiohyökkääjä Janne Järvinen sai tällin käteensä ja tuli vaihtoon.