D12 karsintojen viides

D12 ikäluokan yksi peliryhmistä kävi lauantaina Fennia-hallilla Vaasassa ikäryhmän 1-divisioonan karsintaturnauksessa. 5 pelistä loppusaldona oli 1 voitto, 1 tasapeli ja 3 tappiota. Viimeistä peliä lukuunottamatta pelit olivat tiukkoja numeroiltaan. 4 pisteellä jäi ryhmä lopulta lohkonsa viidenneksi, eikä näin ollen saavuttanut paikkaa ikäluokan 1-divariin. Jatkokarsintapaikka jäi vaivaisen pisteen päähän.

Matkassa oltiin hieman normaalia isommalla peliryhmällä, kun tiedostettiin otteluohjelman raadollisuus. Ensimmäiseen peliin tuli vastaan VPS:n vuotta nuoremmat. Peli pyöri pääasiassa SJK:n päädyssä, mutta maalikehikkojen väliin ei pallo helpolla tietään löytänyt. Valitettavasti muutama minuutti ennen peliajan loppua pääsivät vaasalaiset kuittamaan johtomaalin, ja tätä kautta voiton.

Toisessa pelissä vastaan tuli Karhun peliryhmä. Tasaisissa merkeissä mentiin tämäkin peli ihan ottelun loppupuoliskolle, jolloin Karhun hyökkääjä pääsi keskeltä läpi ja kuittaamaan johtomaalin. Muutama minuutti tästä, ja Karhu viimeisteli loppulukemat 2-0 kulmapotkusta.

Kolmanteen peliin vastaan saatiin Jalasjärven Jalas. Tässä pelissä oltiin paremmin kuskin paikalla, mutta selkeille maalintekopaikoille oli kuitenkin vaikeuksia päästä. Maalihanat kuitenkin aukesivat ottelun loppupuolella, kun SJK meni johtoon. Aika pian Jalas pääsi kuitenkin kuittaamaan pelin tasoihin. Tästä pelistä SJK kuitenkin nappasi voiton, kun juuri ennen loppuvihellystä pallo saatiin vielä kerran maaliin.

Neljäs peli AKisaa vastaan oli aika lailla tasainen. Maalintekopaikoille ei tässäkään pelissä kovin usein päästy. Muutama hyvä tilanne saatiin aikaan, mutta tolppaa lähemmäs ei päästy ja lopputuloksena oli maaliton tasapeli.

Viimeiseen peliin tuli vielä vastaan FC Kiisto. Tässä pelissä ei alkuun oltu hereillä, sillä vastustaja teki ensimmäisen maalin jo ennen kuin pelikellossa oli minuuttiakaan. Vastustaja oli tässä pelissä paremmalla jalalla liikkeellä, ja vei ansaitun 4-0 voiton.