SJK-j 04 ikäluokka kohtasi lauantaina TPV:n Tampereelta kahdella peliryhmällä.

SJK-j yj – TPV                                1-1 (1-0)

Tamä oli kotijoukkueelta tämän kauden ehjin kokonaisuus!

Harjoitellut asiat alkavat pikku hiljaa näkyä ja peli näytti varsin mukavalta.

Varsinkin ensimmäinen puoliaika oli hyvä, siinä kotijoukkue oli sselkeästi kuskin paikalla.

Syöttöpeli hyvää, pallotempo hyvää, yläalueen prässi toimi, pelaajilla sydän pelissä mukana……

Oikeastaan kaikki muut asiat toimivat paitsi viimeistelyssä on vielä toivomisen varaa.

No, eiköhän tuokin asia saada paremmalle tolalle, kun siihen päästään parin seuraavan viikon aikana harjoittelussa paneutumaan. Tähän astiset harjoitteluteemat ovat olleet muita juttuja eli avaaminen, rakentelu ja kenttätasapainon säilyttäminen pallonhallinta ja puolustustilanteissa.

Kotijoukkueen maalin teki Aapo Heikkilä hienon syöttökombinaation tuloksena.

Tässä pelissä oli ensimmäistä kertaa mukana myös molempien Yhteistyöjoukkueiden eli Virkiän ja Jalaksen pelaajia. Myös he pelasivat hyvän pelin ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

SJK-j – TPV        1-4 (1-0)

Kotijoukkue aloitti pelin mukavasti ja siirtyikin melko nopeasti 1-0 johtoon Eero Aaltosen toimiessa maalintekijänä hyvän syöttöpelin seurauksena. Myös tämän jälkeen oli pari maukasta maalipaikkaa tehdä lisäosumia, mutta vastustajan maaliin saakka pallo ei mennyt. Ensimmäinen puoliaika oli kokonaisuutena parempi.

Toinen puoliaika sitten ei enää sujunutkaan ihan samalla lailla. Peliote siirtyi vierasjoukkueelle ja he tekivätkin melko nopeasti kaksi maalia toisen jakson alkuun. Ja jakson loppuun vielä pari maalia lisää.

Pelissä oli melko paljon myös mukavia onnistumisia, mutta kokonaisuutena jäi parantamisen varaa niin yksilöinä kuin myös joukkuepelaamiseen. Eli jatketaan hommia ensi viikolla!