Dunne kehui koko joukkueen

Dunne kehui koko joukkueen TP-Seinäjoen selkeä 4-1 (2-0) –voitto Kajaanissa sai päävalmentaja Thomas Dunnen myhäilemään ja kehumaan vahvan pelin pelannutta vierasjoukkuetta.”Mielestäni koko joukkue esiintyi todella hyvin. Se jalkapallo, mitä me tänään esitimme, oli erittäin laadukasta. KajHalla oli ottelussa reilun kymmenen minuutin vahva jakso. Ehkä olisimme saanut pidettyä senkin kontrollissamme, jos olisin muuttanut aiemmin 4-5-1 –systeemiin. Minun olisi pitänyt tehdä se aiemmin. Sitten muutimme ja se tehosi ja iskimme lopuksi vielä kaksi maalia”, kävi Dunne läpi ottelua.Myös se oli hyvää ottelussa, että juuri ne pelaajat, joilta maaleja on lupa odottaa, tekivät niitä. Pitkään telakalla olleet Mikael Muurimäki ja Juha Eteläaho rasauttivat pari kaappia mieheen, joten saldo on aika kelvollinen jo nyt. ”Etsku” on pelannut yhteensä 320 minuuttia ja iskenyt kolme osumaa. ”Mikillä” minuutteja on alla 90 ja osumia kaksi.”Mitä ihmettä heistä voisi sanoa? ”Mikki” on aivan uskomaton hahmo tälle joukkueelle niin pukuhuoneessa kuin kentälläkin. Kaikki hänessä huokuu todellista lojaliteettia ja tekemistä. Jos olisin pyytänyt häntä pysymään kentällä loppuun saakka, hän olisi pysynyt, vaikka piiputtikin. ”Etsku” on samanlainen. Hän teki mielettömästi töitä. Vaikka he eivät ole koskaan ennen tätä kautta pelanneet keskenään, heillä on aivan mieletön ymmärrys sen suhteen, mitä toinen tekee”, ylisti Dunne hyökkääjiään.Ottelun kohokohta ylitse muiden oli kamppailun avausmaali, jonka TP-Seinäjoki iski alle vartissa. Se sai Dunnen kehumaan kuviota ja vertaamaan sitä pikkuisen isommilla areenoilla nähtyihin maaleihin.”Se maali oli niin hieno kuin millä tahansa tasolla viimeistelty huippuosuma. Ihan millä vain tasolla. Loistava nousu Lasse Männiköltä ja syöttö Johannes Saranpäälle yli kaiken. ”Mikki” teki upean maalin”, ylisti Dunne.Dunnen mieltä kaihertaa hieman TP-seinäjoen pelaajatilanne. Kajaanissa penkillä oli Ari Suokkaan lisäksi kolme edellispäivänä Helsingissä pelannutta A-junioria ja kentällä oli avauksessa Jere Jääskeläinen.”Toivon, että kaikki uskoisivat meidän mahdollisuuksiimme tässä sarjassa ja pystyisimme peluuttamaan parasta joukkuettamme. Jos me saamme mahdollisuuden, uskon, että me pystymme vielä nousemaan mukaan sarjan kärkitaisteluun. Meillä on 12 ottelua jäljellä ja kohtaamme vielä kaikki vastustajat. Jos pystymme kehittämään voittoputken ja muut pelaavat sopivasti ristiin, pystymme nousemaan taulukossa, sillä kärkeenkin on vain kahdeksan pistettä matkaa”, valoi Dunne uskoa syyskierrokselle.”Kun meillä on täysi pelaajaryhmä, on se aivan yhtä vahva kuin kenellä tahansa muulla. On vain saatava se ryhmä jalkeille pelistä toiseen. En voi muuta kuin onnitella pelaajia moisen esityksen jälkeen”, tiivisti Dunne tunnelmat.