Tero pelasi täyden ajan

Tero pelasi täyden ajan Suomen U16 –pojat aloittivat avoimen PM-turnauksen Tanskassa pelaamalla 2-2 –tasapelin aina erittäin vahvan Ruotsin kanssa. Ottelu pelattiin Fredericassa.”Aloitin matsin topparina ja joskus 55. minuutin kohdalla siirryin sitten oikeaksi pakiksi ja pelasin koko ottelun”, kertoi otteluun suhteellisen tyytyväinen TP-Seinäjoen kasvatti, Tero Mäntylä. "Ensimmäinen puoliaika ei ollut meiltä kovin hyvää peliä ja Ruotsi pääsi johtoon. Toisella puoliajalla pääsimme tasoihin ja peli oli aika hyvin hallussa. Huomenna jatketaan turnausta Englantia vastaan”, lisäsi Tero. suomi pelaa ottelunsa tiistaina Koldingissa.Turnauksen muissa otteluissa isäntämaa Tanska pelasi Belgian kanssa 1-1, mutta hävisi rankkarit 5-4, Norja puolestaan kuritti Färsaaria 6-0 ja Englanti kaatoi Islannin 2-0.