Dunne: Meidän pitää olla fyysisempiä

Dunne: Meidän pitää olla fyysisempiä Vaikka TP-Seinäjoki kärsikin niukan 1-0 –tappion Kakkosen Lohko C:n toiselle joukkueelle, vaasalaiselle FC Kiistolle, ei päävalmentaja Thomas Dunne silti ollut erityisen murheissaan. ”Heidän fyysinen pelinsä tuotti meille selvästi ongelmia. Osa pelaajistamme ei näyttänyt oikein pärjäävän sellaisen pelaamisen kanssa. Siihen en ollut tyytyväinen. Tämä oli kuitenkin erittäin hyvä treeni meille. Uskon, että he tulevat aiheuttamaan ongelmia monelle muullekin joukkueelle, eikä se tule olemaan heitä vastaan helppoa sarjassakaan. Siinä vaiheessa uskon meidänkin olevan taas valmiimpia”, Dunne sanaili ottelun jälkeen.FC Kiisto hallitsi ottelussa ilmatilaa ja tuli ryminällä tilanteisiin. Pelillisesti TP-Seinäjoki ei mitenkään jäänyt jalkoihin, mutta kamppailuvoimaa on kaivettava lisää esiin. Tosin selkeät sukille potkimiset ovat sitten luku erikseen.”Peli oli paljon nopeampi ja kovatempoisempi kuin Kraft –ottelu. Vaasalaiset ovat selvästikin hyvässä fyysisessä kunnossa ja se on erittäin tärkeää sarjapelejä ajatellen”, jatkoi Dunne.”Tämä oli selkeä viesti varsinkin meidän nuorille pelaajillemme. Voimapuolen on oltava kunnossa miesten peleissä. Uskon kuitenkin, että Mikael Muurimäen tullessa mukaan hän pystyy aiheuttamaan FC Kiistollekin ongelmia alakertaan toiseen malliin kuin mihin me pystyimme tässä pelissä”, pohdiskeli Dunne.Toiselle puoliajalle TP-Seinäjoki tuli eilisessä ottelussa selvästi voimakkaammin, vaikka juuri toisen puoliajan lopussa vieraat voittomaalinsa tekivätkin. Toki myös toisen puoliajan vaihtokaruselli sekoitti peliä. Kumpikin joukkue teki runsaasti vaihtoja ja antoi peliaikaa monelle pelaajalleen. TP-Seinäjoki heitti vaihdosta kehiin B-juniori-ikäiset Tommi Haanpään ja Jukka Aholan, sekä A-juniori-ikäiset Timo Rauhalan ja Ville Pakkalan ensimmäistä kertaa tällä kaudella pelanneen Jarkko Mäki-Maunuksen lisäksi.”Muutimme hieman systeemiä toiselle puoliajalle. Oli myös todella hyvä saada ”Jake” kehiin ja hänelle kauden ensimmäiset minuutit”, lisäsi Dunne.