Edelleen helppoa cupissa

Edelleen helppoa cupissaTP-47 – TP-Seinäjoki 0-4 (0-3)0-1 15 min Pinduca0-2 17 min Jussi Markkanen0-3 27 min Pinduca0-4 65 min Arto JalasvaaraTP-Seinäjoki kävi Torniossa tiistai-iltana kaatamassa TP-47:n helposti Suomen cupissa. Näin kuudennella kierroksella vastaan asettuu Rovaniemen Palloseura Keskuskentällä.Ottelu oli alusta saakka TP-Seinäjoen hallintaa ja ensimmäinen maali syntyi vartin jälkeen, kun Pinduca pääsi laukomaan rangaistualueen sisäpuolelta johtomaalin Jani Honkavaaran syötöstä. Vain pari minuuttia myöhemmin oli asialla puolestaan Jussi Markkanen ja "Honsu" teki taas esityön.Vajaan puolen tunnin pelin jälkeen matsi olikin käytännössä ohitse, kun Piduca teki illan toisen maalinsa puskemalla Jani Honkavaaran antaman vaparin sisään.Toisella puoliajalla ainoa maali nöhtiin noin 65. minuutin kohdalla, kun Arto Jalasvaara pisti pallon maaliin loukkaantuen samalla törmäyksessä maalivahdin kanssa."Jallu" joutuu pistäytymään keskiviikkona röntgenkuvissa tarkistuttamassa kylkiluustona.TP-Seinäjoelta olivat ottelusta sivussa pelikiellossa olevat turkulaiset Veli-Pekka Nurmi ja Juho Kirjonen, jotka kumpikin ovat jälleen sunnuntaina Kajaanissa käytettävissä.Ilisena asiana voiton lisäksi nähtiin Toni Lehtisen ja Mikko Ylihärsilän tekevän debyyttinsä edustusjoukkueessa. Kumpikin on vasta B-junnuikäisiä, mutta selvittivät hyvin matsin.TP-Seinäjoen kokoonpano:Luukkonen, Männikkö, Kallio, Mäenpää, Hietaharju, Muurimäki (46. Marcelo), Mäki-Maunus, Pinduca, Honkavaara, Jalasvaara (65. Lehtinen), Markkanen (75. Ylihärsilä)