Vieraspeli taas poskelleen

Vieraspeli taas poskelleen13.06. KajHa – TP 2-2 (1-2)16 min 0-1 Marcelo33 min 0-2 Jani Honkavaara40 min 1-2 Antti Konttinen51 min 2-2 Kimmo PiirainenTP-Seinäjoen vaatimattomat esitykset vieraskentillä jatkuivat sunnuntaina Kajaanissa. Kuudessa pelaamassaan ottelussa Kajaanin Haka ei ollut osannut tehdä yhtään maalia ennen kuin aina yhtä jalomielinen TP-Seinäjoki saapui vieraaksi.Pruukilaiset ottivat kyllä kahden maalin johdon hallittuaan ottelun ensimmäistä puoliaikaa, mutten sitten loppui liike, unohtui ilmeisesti myös asenne ja kikat katosivat kokonaan. Niinpä kotijoukkue puristikin kauden ensimmäiset maalinsa ja siinä sivussa otti myös ensimmäisen pisteensä.Sangen nöyryyttävää, sillä samaa nippua TP-Seinäjoki pyöritteli hallissa pelatussa Ykkösen ottelussa menen tullen peräti 9-1.Tällä kertaa ei paukkuja löytynyt ja näin viiden parhaan sakki on mennyt jo omille teilleen peräti kahdeksan pisteen päähän TP-Seinäjoesta.TP-Seinäjoki otti johdon ottelussa reilun vartin jälken Mika Kallion annettua vaparin rankkualueelle, missä Marcelo oli oikeaan aikaan oikeassa paikassa tuikaten vierasjohdoksi 1-0.Jani Honkavaara puolestaan teki kauden toisen maalinsa saatuaan keskityksen Lasse Männiköltä.KajHa pääsi peliin mukaan 40. minuutilla, kun joukkue sai vaparin noin 25 metristä. Kymmenen metrin sivusiirron jälkeen Antti Konttinen tykitti kavennuksen.Toista jaksoa ei ehditty pelata kuin noin viisi minuuttia ja taas KajHa iski erikoistilanteesta. Pitkän sivurajan jälkeen Tampere Unitedista tulleen Kimmo Piiraisen pusku painui roikkuna yli Jani Luukkosen, joka ottelun viimeisellä minuutilla pelasti TP-Seinäjoen tappiolta torjumalla KajHan selvän läpiajon.