Ei tuliaisia pohjoisesta

SJK-junioreiden nollakutosten Liiga Pohjoinen sai mahdollisimman vaatimattoman alun pohjoisen reissulla. Kempeleessä pelatuissa otteluissa saldoksi jäi nolla pistettä ja yksi tehty maali.

Ensimmäisessä matsissa Oulun Luistinseura iski voittoon tarvittavan ottelun ainoan maalin toisella puoliajalla napaten näin kolme pistettä tililleen numeroin 1-0 (0-0).

Toinen matsi isäntäseura Ajax Sarkkirantaa vastaan alkoi paremmin, sillä Tuukka Marttila vei SJK-juniorit johtoon ottelun neljännellä peliminuutilla. Taukoon mennessä kotijoukkue oli kuitenkin siirtynyt jo johtoon ratkaisten matsin lopullisesti toisella jaksolla. Ajaxin voittolukemat olivat 4-1 (2-1).

Liiga Pohjoinen jatkuu joukkueen osalta vasta elokuun puolella vierailulla Vaasaan VPS-junioreita vastaan.