Ei vaikeuksia Tervarien kanssa

Ei vaikeuksia Tervarien kanssa TP-Seinäjoki – Tervarit 3-1 (1-0)09 min 1-0 Tommi Haanpää44 min 2-0 oma maali47 min 3-0 Haanpää65 min 3-1 Miika MäättäläTP-Seinäjoen B-juniorit palasivat viikon takaisen TiPS-tappion jälkeen nopeasti takaisin voiton makuun SM-sarjassa. Sarjanousija Tervarit ei pystynyt estelemään oranssipaitoja nappaamasta kolme pistettä, joilla kotijoukkue varmisteli sarjapaikkansa. TP:n peruspelaaminen on tällä hetkellä erittäin hyvässä kuosissa ja lauantain esitys olikin hyvä näyte siitä. Joukkue ei juuri tehnyt ottelussa virheitä, joita varsinkin alkukaudella tahtoi tulla vähän liiankin kanssa.Ihan vailla tilanteita ei Tervaritkaan pelissä ollut, sillä jo alkuhetkillä Atte Tervasmäki sai näyttää TP:n maalinsuulla torjujan taitojaan nyrkkeilemällä oululaislaukauksen väljemmille vesille. Muutaman kerran vieraat pääsivät kokeilemaan vastahyökkäyksellä kotijoukkueen puolustuksen pitävyyttä, mikä kesti hyvin olkapäävammasta nopeasti toipuneen Jukka Aholan johdolla. ”Juke” putsasi avausjaksolla Tervarien viljelemät keskitykset vuorenvarmasti pois vaaravyöhykkeeltä.TP:n ensimmäinen maali syntyi vajaan kymmenen minuutin kohdalla, kun Tommi Haanpää tuikkasi pallon tarkasti takanurkkaan Jaakko Lammen toimittua tilanteen alullepanijana. TP hallitsi pelitapahtumia avausjakson loppua kohti, mutta lisäosumat jäivät toiselle puoliajalle. Kauaa ei ehditty tauon jälkeen ottelua käydä, kun liukkaasti oikealla laidalla edennyt ja jälleen mainion pelin pelannut Niko Lehdontie lähetti matalan keskityksen maalille, jossa Tervarien oma pelaaja liukui pallon tyylikkäästi etukulmasta sisään.Lopullinen niitti tuli pian perään, tällöin Samir Bouroussi syötti Haanpään puolittain irti ja hyvässä vauhdissa ollut maalipyssy ohitti pakin laittaen lopuksi pelivälineen kolmannen kerran vastustajan verkkoon. Tervarien kavennus oli lähellä, kun joukkue sai pienen hässäkän jälkeen pallon TP:n maalin ylärimaan. Lopulta kavennus sitten syntyikin, kun Miika Määttälä laukoi suoraan ilmasta keskitykseen ja komea veto painui ottamattomasti kotijoukkueen maaliin. TP:lläkin oli muutamia paikkoja lisäosumiin varsinkin erikoistilanteista, mutta varsinaisesti maalintekopaikoilla eivät oranssipaidatkaan juhlineet. Ajoittain hyvää pyöritystä ja muutamia hyviä nopeita hyökkäyskuvioita kuitenkin nähtiin.TP-Seinäjoki: Atte Tervasmäki, Jaakko Lampi, Juho Pajula (77. Niko Nauholz), Jukka Ahola (v), Jaakko Vähäpesola, Saku Koskinen (80. Vili Rajamäki), Akseli Juslin, Jyri Reinilä (52. Karri Hiirikoski), Niko Lehdontie (75. Tino Nelimarkka), Samir Bouroussi (64. Juuso Koskela), Tommi Haanpää (75. Ilkka Jaatinen)