Elokuinen Seinäjoen Stadionfest pysyy ja paranoo

OmaSp Stadionilla järjestetään kolmas Stadionfest-tapahtuma 20.– 21.8.2021. Stadion valjastetaan festivaalikäyttöön ja lavalle nousee edustava joukko tähtiartisteja: Haloo Helsinki!, Eppu Normaali, The Rasmus, Kolmas Nainen, Arttu Wiskari, Happoradio, Atomirotta, Blind Channel, sekä Ida Paul & Kalle Lindroth. Upouusi tapahtuma-areena takaa loisto-olosuhteet laadukkaan festivaalin toteuttamiseen. Stadionfestin liput ja VIP-paketit ovat myynnissä Lippupisteessä.

Vuodesta 2019 lähtien järjestetty Stadionfest nähdään Seinäjoen OmaSp Stadionilla, joka toimii myös Veikkausliigan jalkapallojoukkue SJK:n kotistadionina. Vuonna 2019 tapahtuma oli kaksipäiväinen ja vuonna 2020 yksipäiväinen.

KOTIMAAN ARTISTIEN ETURIVI, UUDET JULKISTUKSET JA THE RASMUKSEN ERIKOISKEIKKA

Tänä vuonna kaksipäiväisen tapahtuman esiintyjäkattaukseen on varmistettu edustava joukko maamme eturivin artisteja. Avauspäivänä perjantaina lavalle astuvat pitkän keikkataukonsa päättävä Haloo Helsinki!, energisestä lavashow’staan tunnettu Mouhous, koko kansan suursuosikki Arttu Wiskari sekä ihanat Ida Paul & Kalle Lindroth.

Lauantain antia ovat älykköräpin sanansaattaja Pyhimys, legendaarisen Dead Letters -albumin kokonaisuudessaan soittava The Rasmus, pop-rockin dinosaurus Eppu Normaali, kotimaisen raprockin ykköstykki Atomirotta ja suomirockin kestosuosikki Happoradio.

Nyt uusina julkistuksina ilmoitetaan päälavalle koko kansan pitkäaikainen suosikki, pistämättömän sanasepon Pauli Hanhiniemen johtama Kolmas Nainen sekä violent pop -sensaatio, Suomen euroviisukarsinnat valtavalla äänivyöryllä voittanut Blind Channel.

The Rasmuksen Dead Letters -erikoiskeikasta on odotettavissa aikamatka 2000-luvun alkuun niin musiikillisesti kuin visuaalisestikin. Laulaja Lauri Ylönen on innoissaan päästessään pitkästä aikaa lauteille: “Viimeisin keikkamme oli Mexico Cityssä yli vuosi sitten. Pitkä tauko on tuntunut musertavalta. Vasta nyt olen ymmärtänyt, kuinka suuri merkitys live-keikoilla on elämässäni. En jaksa odottaa, että pääsen taas lavalle riehumaan jätkien kanssa! Suomen-keikat ovat muutenkin aina erityisiä, sillä niitä on niin harvoin. Kotimaassa on aina oma fiilis ja suomen kielellä välittyy myös paremmin meidän erikoiset läpät ja huumorintaju.”

TAPAHTUMA-AREENA TAKAA HUIPPUPUITTEET

Stadionfestissä uutena konseptina esitellään tapahtuma-areena, joka takaa loisto-olosuhteet turvallisen ja laadukkaan tapahtuman toteuttamiseen niin rajoitusten aikana kuin vielä niiden jälkeenkin. Tapahtuma-areena mahdollistaa korkeatasoisten festaritarjoilujen toteutumisen, parantaa festarialueen toimivuutta ja tekee Stadionfestistä ainutkertaisen luksuselämyksen.

Tapahtuma-areenalla lavaa jytisyttävät perjantaina modernin metallin ruotsalaisvalio Smash Into Pieces, maamme bilebändien ehdottomaan eliittiin lukeutuva Telaketju sekä EDM-soundeja ja universaalia rokkia yhdistävä hyvän tuulen lähettiläs Planet Case. Lauantaina tapahtuma-areenalla tanssitaan Telaketjun ja tarkoin valittujen paikallisten DJ-artistien tahtiin.

“Vuoden 2021 tapahtumaa on kehitetty tavoitteena luoda Suomeen uusi festivaalikonsepti, joka tarjoaa erilaisen elämyksen ja ainutlaatuiset puitteet perinteiseen festivaaliin verrattuna”, kommentoi SJK:n talousjohtaja Heikki Leppänen.

TURVALLISUUS

Asiakkaiden turvallisuus on tapahtumajärjestäjälle tärkein prioriteetti. Vuoden 2020 tapahtuman turvallisuustoimet olivat erittäin onnistuneet ja asiakkaiden turvallinen osallistuminen tullaan takaamaan myös 2021. Tarvittaessa tapahtuma-alue voidaan jakaa osiin ja henkilökapasiteettia laskea, jotta turvavälit säilyvät ja katsojakokemuksesta saadaan kaikilta osin turvallinen ja viihtyisä.

Tarkemmat ohjeet päivittyvät tapahtumasivulle tuonnempana, ja niitä päivitetään tarvittaessa tilanteen muuttuessa. Tarkemmat tiedot käytännön järjestelyistä löytyvät ennen tapahtumaa osoitteesta stadionfest.fi

TAPAHTUMA:

Stadionfest

20.–21.8.2021, OmaSp Stadion, Seinäjoki

Ikäraja: K-18

OHJELMA:

PE: Haloo Helsinki!, Mouhous, Arttu Wiskari, Ida Paul & Kalle Lindroth, Blind Channel, Planet Case, Smash Into Pieces (SWE), Telaketju

LA: Pyhimys, The Rasmus, Eppu Normaali, Atomirotta, Happoradio, Kolmas Nainen, Telaketju

LIPUT:

Liput myynnissä Lippupisteessä.

Yhden päivän liput palvelumaksuineen alkaen 54,90 €

Kahden päivän liput palvelumaksuineen alkaen 87,90 €

Tapahtumaan on saatavilla myös VIP-paketteja.

STADIONFEST

Linkki 1Linkki 2