Perjantaina HIFK vieraana

SJK kohtaa Helsingin IFK:n Veikkausliigan ottelussa OmaSp Stadionilla perjantaina 7.5. klo 18:30. Ottelu näkyy suorana Ruutu-palvelusta. Ottelu pelataan edelleen ilman yleisöä, sillä Länsi-Suomen Aluehallintovirasto (AVI) ei salli ulkona pelattavaan otteluun kuin enintään 20 katsojaa.

SJK pyrki hakemaan muutosta päätökseen vielä tällä viikolla, mutta AVI:n päätös pysyy ja se on voimassa 16.5. asti. SJK pahoittelee tilannetta, ja tästä syystä SJK on toimittanut kausikorttilaisille hyvitykseksi ilmaisen Ruutu-palvelun katselukoodin koko toukokuun ajaksi. Ruutu-palvelusta näkee SJK:n pelien lisäksi kaikki muut Veikkausliigan ottelut kaudella 2021.

Perjantain ottelu on molemmille joukkueille kauden toinen Veikkausliigassa, ja joukkueet lähtevät siihen hieman eri tilanteesta. Helsingin IFK:lla on takanaan maukas avausvoitto FC Hakasta 2-0 tuloksella, kun SJK joutui tyytymään pettymykseltä maistuneeseen 1-1 tasapeliin KTP:n kanssa. HIFK:n riveissä on paljon entisiä SJK-pelaajia, ja vielä viime kaudella Jani Honkavaraan kakkosmiehenä valmennuksessa toiminut Joaquin Gomez, on nyt HIFK:n päävalmentajana. Honkavaarallakin on oma pitkä HIFK-historiansa, joten mielenkiintoa otteluun riittää taatusti molemmissa leireissä.

Lue SJK-päävalmentaja Jani Honkavaaaran kommentit sekä lisää joukkueista ja ottelusta SJK:n otteluennakosta:

https://sjk.fi/uutiset/perjantaina-sjk-hifk-veikkausliigassa/

Linkki 1