Erinomainen nousija vieraaksi

Huomenna, ennen kuin isot pojat potkaisevat Veikkausliigamatsin käyntiin Kuopion Palloseuraa vastaan Oma Sp Stadionilla, kohtaa SJK-juniorit Joupiskalla Suomen Palloliiton Nelosen ottelussa varsin erinomaisesti tällä kaudella pelanneen ABC/Strömsön Vaasasta.

ABC/Strömsö on sarjataulukossa tällä hetkellä neljäntenä kahdeksan pistettä kolmantena olevaa kotijoukkuetta perässä. Kolmantena taulukossa olevalla SJK-junioreilla on pisteitä 43 ja vaasalaisilla 35. Sarjan kärjessä Norrvalla FF on mennyt menojaan hävittyään koko kaudella vain yhden kamppailun. Kakkosena puolestaan on Kungliga Wasa CF, johon SJK-junioreilla on eroa neljä pinnaa.

ABC/Strömsö tuli tutuksi jo viime kaudella Vitosessa, jonka joukkue siis voitti. Kevätkierroksella ABC/Strömsö ja SJK-juniorit jakoivat pisteet Vaskiluodon kentällä numeroin 2-2 kotijoukkueen johdettua ottelua ensimmäisen puoliajan jälkeen kahdella maalilla. Juho Korkeala ja Tuomas Rintamäki nostivat kuitenkin vieraat toisella jaksolla tasoihin.

Huominen ottelu on SJK-junioreille syyskierroksen seitsemäs. Kaikki kuusi edellistä otteluaan joukkue on voittanut, eli taas on uusi mahdollisuus jatkaa voittoputkea. Edellisessä ottelussahan kaatui Ponnistus Lapualla viikko sitten perjantaina numeroin 5-0. ABC/Strömsö puolestaan hävisi edellisen ottelunsa kotikentällään Kungliga Wasalle 5-2.

Matsi alkaa huomenna klo 13.00, eli siitä onkin sitten mukava siirtyä OmaSp Stadionille liigafutiksen pariin.