Fyysinen rypistys

Fyysinen rypistys TP-Seinäjoki päättää kotihallikautensa kohtaamalla sunnuntaina Terjärv US:n Areenassa. Lauantaina joukkue lämmitteli Kokkolan Kipparihallissa helpon 5-0 (4-0) –voiton rammasta KPV:n A-junioriporukasta, jonka TUS kohtasi jo aiemmin ja voitti Niklas Widjeskogin osumalla 1-0.TUS tuli tutuksi toissa kaudella, jolloin kohdattiin Kakkosen Pohjoislohkossa kahdesti. Kevätkierroksella TP-Seinäjoki haki vierasvoiton maalein 2-1, mutta syyskierroksella huimaan liitoon päässyt TUS kaatoi TP-Seinäjoen Keskuskentällä rumin numeroin 4-1 Marko Hutun vastattua pruukilaisten maalista.TUS nousi menneellä viikolla julkisuuteen myös välikohtauksen takia, jossa joukkueen raamikas hyökkääjä Toni Korhonen oli ollut pääosassa ottelussa KPV:a vastaan. Korhonen on vaarallinen maalitykki ja vahva vääntäjä.Vaikka TUS ei pystynytkään toimittamaan edes joukkueensa nimilistaa, tiedot kertovat, että ulkomaanapuihin Kruunupyyssä luotetaan edelleen. Cristian Ciornei ja Oleksander Stoljarov ovat tiettävästi edelleen mukana ja myös kolmas ulkomaanapu, venäläispelaaja, on testissä.Kaudella 2003 TUS eteni siis aina Ykkösen karsintoihin saakka. Siellä vastaan tuli kuitenkin P-Iirot, joka kaatoi TUS:n 2-1 ja 1-0.Viime kausi ei enää mennyt aivan samassa huumassa, vaan joukkue sijoittui Pohjoislohkossa kahdeksanneksi 21 pisteellään.TP-Seinäjoen joukkue on sunnuntaina hieman rampa, sillä hyökkääjäkaksikko Jari Ruotsalainen – Mikael Muurimäki ei pelaa. Mikki pystyi selkävaivojensa kanssa pelaamaan vain noin seitsemän minuuttia ja Rudi kymmenisen minuuttia sairastettuaan flunssaa koko viikon. Myös polvivammainen Lasse Männikkö on sivussa. Sen sijaan lauantaina poissaolleet Jarkko Mäki-Maunus ja Tuomo Nuojua ovat käytettävissä.Ottelu Areenassa alkaa klo 14.00.