GBK vahvempi Kokkolassa

SJK-junioreiden T13-ikäluokan toinen Liiga Pohjoisen karsintaottelu ei sujunut samoilla nuoteilla, joilla Kronoby YJ kaatui avausmatsissa. Tällä kertaa joukkue vieraili Kokkolan Kipparihallissa, missä kotijoukkue Gamlakarleby Bollklubb oli vahvempi.

GBK v SJK-juniorit 4-1 (2-1)01 min 1-0 Dayna Austen16 min 1-1 Reeta Seppänen22 min 2-1 Dayna Austen53 min 3-1 Wilhelmiina Kangas56 min 4-1 Kaisa Kyösti

Kotijoukkue avasi ottelun vahvasti iskien kamppailun avausosuman heti ensimmäisellä peliminuutilla. Nollakasityttöjen molemmissa karsintapeleissä on vastustaja päässyt maalaamaan ensimmäisten kahden minuutin kuluessa. Vaikka tälläkin kertaa SJK-juniorit tasoitti pelin 16. minuutilla Reeta Seppäsen maalilla, se ei nyt riittänyt sen enempään.

GBK:n toisenkin maalin teki avausmaalin viimeistellyt Dayna Austen. Kaksi viimeistä maaliaan GBK teki viimeisten seitsemän minuutin aikana. Maaleista vastasivat Wilhelmiina Kangas ja Kaisa Kyösti.

Näillä näkymin SJK-junioreiden seuraava karsintaottelu pelataan Vaasassa 7. maaliskuuta VPS J/FC Sport YJ:n vieraana.