Tappio tuli maalijuhlissa

SJK-juniorit YJ kärsi harmittavan maalin tappion Kippari Hallissa Kokkolan Pallo-Veikoille P13-ikäluokan, eli 2008 syntyneiden, Liiga Pohjoisen ensimmäisessä karsintaottelussaan. Vaikka vieraat johtivat kamppailua jo kahdella maalilla, nousivat isännät lopulta voittoon.

KPV v SJK-juniorit 4-3 (2-2)20 min 0-1 Jaakko Matinlauri22 min 0-2 Jaakko Matinlauri31 min 1-2 Luca Malherbe34 min 2-2 Jaakko Himanka54 min 3-2 Jaakko Himanka60 min 4-2 Daniel Göös61 min 4-3 Hermanni Honkola

Vieraat menivät siis kahden maalin johtoon Jaakko Matinlaurin viimeisteltyä kahden minuutin välein ja kaikki näytti 22. minuutilla erittäin mieluisalta.

KPV iski kuitenkin ottelun neljä seuraavaa maalia, joista kaksi ensimmäistä vielä ensimmäisellä puoliajalla Luca Malhebren kavennettua ja Jaakko Himangan tasoitettua. Himanka vei myös KPV:n johtoon 54. minuutin kohdalla ja 54. minuutilla sama nuorukainen oli uudelleen asialla vieden isännät johtoon.

Tasan tunnin pelin jälkeen KPV otti jo kahden maalin johtoaseman Daniel Göösin tehtyä numeroiksi 4-2. Vierasjoukkue iski kuitenkin vielä kerran. Heti seuraavalla minuutilla oli nimittäin asialla Hermanni Honkola, jonka kavennus jäi valitettavasti ottelun viimeiseksi maaliksi.

Viiden joukkueen lohkossa pelaavat KPV:n ja SJK-junioreiden lisäksi WFA/VISK YJ, VPS juniorit ja FF Jaro YJ. Päivän peli oli lohkon ensimmäinen. SJK-junioreiden seuraavan ottelun pelipäivä ei koronarajoitteiden johdosta ole vielä tiedossa.