Haastajat hakivat tasapelin

Haastajat hakivat tasapelinTP-Seinäjoen B-junioreiden haastajoukkue vieraili viikonlopun Netikka-turnauksen jälkeen heti maanantaina Vähässäkyrössä hakien maistuvan 2-2 (1-1) -tasapelin VäViä vastaan.
Ottelu alkoi kotijoukkueen hirveällä painostuksella ja kovalla pelillä ja alkutunnelmat olivat vähän huonot. Vastuuvalmentaja Jari "Jaice" Vierikon antamat ohjeet pelin rakentamisesta pienellä kentällä tuntuivat menneen ohi korvien.
Tästä huolimatta TP-Seinäjoki teki ottelun avausmaalin 12 min. Samuli Aaltonen keskitti ja Erno Ruismäki pisti pallon verkkoon. Tästä pojat saivat paremmin taas pelistä kiinni vaikka peli oli rikkonaista ja varsinkin kotijoukkue tuli usein varsin rumasti selkään. Kun peliä oli pelattu 22 min. kotijoukkue tuli tasoihin. Ensimmäisellä puoliajalla ei lisämaaleja nähty.
Toinen puoliaika alkoi hienosti poikien saatua pian aloituksen jälkeen painetta vastustajan maalille aina niin paljon että puolustus käytti käsiään estääkseen maalin syntymistä mistä seurauksena rangaistuspotku jonka Erno Rusimäki pisti varmasti ohi maalivahdin. Maali oli Ernolle jo neljäs kahdessa ensimmäisessä sarjapelissä.
Tasatilanteessa mentiin aina 58 min. asti jolloin kulmapotkun jälkitilanteesta kotijoukkue tuli taas tasoihin. Lisää maaleja ei kumpikaan joukkue enää saanut tehtyä, vaikka välillä tuntui että tuomaritoiminnallakin yritettiin saada hyötyä kotijoukkueelle. Tunnelma oli välillä kiihkeääkin ja niinpä ottelun 69 min. tuli ensimmäiset keltaiset Lauri Hankaselle ja kotijoukkueen pelaajalle.
Maalissa Jarkko Orava torjui hyvin vastustajan hyökkäykset, ja vaikka välillä tultiin rumasti päällekin, niin se ei säikyttänyt.
Kaiken kaikkiaan valmentajat olivat varsin tyytyväisiä tulokseen.