Haastajat jahtaavat kärkeä

Haastajat jahtaavat kärkeäTP-Seinäjoki – IK 5-0 (2-0)16 min 1-0 Saku Pikkarainen29 min 2-0 Eetu Takala68 min 3-0 Erno Ruismäki76 min 4-0 Erno Ruismäki80 min 5-0 Erno Ruismäki
TP-Seinäjoen B-junioreiden haastajajoukkue pelasi jo kahdeksannen peräkkäisen sarjapelin ilman tappiota kaadettuaan Ilmajoen Kisailijat Jouppilanvuoren tekonurmella selvästi 5-0 (2-0).
Voitto oli Jari "Jaice" Vierikon suojateille neljäs. Lisäksi joukkue on pelannut neljä tasapeliä. Voitto nosti porukan kahden pisteen päähän Kakkosen kärjessä tasapistein olevista Kraft/Teuvan Pallo yhdistelmästä ja FC Kiistosta, joka kevään ensimmäisessä ottelussa kaatui 2-0.
Ottelun maalihanat aukaisi ensimmäisen puoliajan 16. minuutin kohdalla Saku Pikkarainen. Seuraavasta osumasta vastasi vajaan puolen tunnin jälkeen maalin viimeistellyt Eetu Takala ja loppu olikin Erno Ruismäen näytöstä. Nuorukainen paukutti puhtaan hattutempun 12 minuutissa ottelun lopussa.
Ottelu oli pojilla hyvin hallussa heti alusta lähtien, ja vaikka IK:lla oli hyviä tilanteita, niin maalivahdiksi yllättäen joutunut Pekka Jaskari oli todella loistava, täysi kymppi siitä. Laidalle nostettu Joona Hautala oli myös pitelemätön, vieden IK:n puolustuksen läpi palloa kuten tahtoi, joten "Jaicen" taktiikka, jossa Joona nopeudellaan rikkoo IK:n puolustuksen onnistui täysin.
Koko joukkue esitti hyvää peliä ja välillä todella upeita hyökkäyksiä jossa pallo liikkui yhdellä kosketuksella eteenpäin. Näin kun muistetaan pelata niin hyvä pitää joukkueen olla joka ensimmäisen tappion pojille antaa.
Nyt vähän treeniä ja lepoa ja keskiviikkona lähdetään Karhun kaatoon.