Haastajille harmillinen tappio

Haastajille harmillinen tappioTP-Seinäjoen B-junioreiden haastajajoukkue vieraili Närpiössä jossa vastassa oli sarjaa puhtaalla pelillä johtava Kraft/TePa. Isäntäjoukkueen onnistui kääntää ottelu toisella puoliajalla edukseen lopulta numeroin 2-1 (0-0).Ensimmäinen puoliaika oli pojilta hieman tahmeaa, osasyynä tiukka aikataulu, hyvä ettei joku tullut suoraan koulusta bussiin ja matkaan ja lämmittely jäi hieman lyhyeen. Silti pojat taistelivat hyvin ja tauolle mentiin 0-0 lukemissa. Toista puoliaikaa oli pelattu 11 minuuttia kun Eetu Takala pisti Samuli Aaltosen syötöstä pallon ohi kotijoukkueen veskarin. Johtoa kesti aina 62. minuutille saakka, jolloin pieni puolustuspään virhe tapahtui ja josta kotijoukkue tasoitti pelin.Kotijoukkue sai tasoituksesta lisää virtaa ja sai lisättyä painetta ja 72. minuutin kohdalla TP:n maalilla oli hässäkkä josta kotijoukkue sai tuikattua pallon maaliin, ja taisipa vielä pallo muuttaa suuntaa ikävästi omista niin ettei maalivahti voinut muuta kuin todeta, että pallo oli toisen kerran maalissa.Näin loppulukemat 2-1 kotijoukkueelle mutta silti kokonaisuutena hyvä peli vahvaa Kraft/TePa-yhdistelmää vastaan.